想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

Re: 我今日day24, 好緊張

早晨 emily200323,
今日應該係體溫上升嘅第9日, 仲有排等, 唔理喇, 我下午會去睇spiderman輕鬆下

禁止發言

複式洋房

mc991201

你千萬唔好按呀...等吓先喇, 如你老公要上去深圳按摩,你咪睇著佢比人按囉,都得咖 :-P

大宅

mc991201

我要返工 , 不過公司可以上網 , 我都希望有日唔洗返工 , 過 d 少奶奶生活 :mrgreen:

lucychan

你幾時派成績表呀 ? 睇黎我今次多數肥佬 , 因為完全無乳頭痛及其實徵兆

複式洋房

littlejojo 寫道:
mc991201

我要返工 , 不過公司可以上網 , 我都希望有日唔洗返工 , 過 d 少奶奶生活 :mrgreen:

lucychan

你幾時派成績表呀 ? 睇黎我今次多數肥佬 , 因為完全無乳頭痛及其實徵兆

littlejojo,
我都係返緊工, 都想唔駛做, ha..ha..
我平時m前都會乳頭痛及肚谷谷, 現在有少少感覺, 再過幾日就知result la...

禁止發言

大宅

mc991201,
早晨,你今日點呀?
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

lucychan

唔緊要啦 , m 完之後又有希望 , 仲有我陪你 ma....

複式洋房

emily200323,

m未出現, 不過都係無徵兆, 都唔知想點, anyway, 再過兩日先算喇! 我早兩個月試過遲五日呀!都未試過遲咁多,可能太心急所以唔黎.
我無去按摩呀!都係confirm唔中先去.
你呢? 都好似遲咗好耐喇喎! :mrgreen:

伯爵府

mc991201,

放鬆d個人la!我上個月都唔知發生什麼! 都遲左一星期!!!!!

大宅

mc991201 寫道:
emily200323,

m未出現, 不過都係無徵兆, 都唔知想點, anyway, 再過兩日先算喇! 我早兩個月試過遲五日呀!都未試過遲咁多,可能太心急所以唔黎.
我無去按摩呀!都係confirm唔中先去.
你呢? 都好似遲咗好耐喇喎! :mrgreen:

mc99120,
我開始有d m come 跡象,比上個月足足遲左10日,所以你都唔使咁心急驗。add oil
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

複式洋房

Hi Sisters,

我今日date 30 喇! 打算今晚去買支棒明早驗下, 好緊張呀!

大宅

mc991201,

預祝bingo.

大宅

mc991201

等你好消息 :mrgreen:

複式洋房

emily200323

多謝

複式洋房

littlejojo,

我記得你都差不多派成績表, 有無跡象

大宅

mc991201

我星期日派成績表啦 , 不過無跡象 bor...... ?-(
你有無跡象呀 ?

我聽其他姊妹話會乳頭痛及多分泌 , 但 Sirlam 話佢d朋友 bingo 都無呢 d 跡象喎 ?-(

複式洋房

littlejojo 寫道:
mc991201

我星期日派成績表啦 , 不過無跡象 bor...... ?-(
你有無跡象呀 ?

我聽其他姊妹話會乳頭痛及多分泌 , 但 Sirlam 話佢d朋友 bingo 都無呢 d 跡象喎 ?-(

littlejojo,

我乳房好脹, 肚都有D脹, 有時扯下扯下呀! 唔知係咪中咗?
希望大家都有好消息

複式洋房

MC991201 & littlejojo,

Hope you two bingo this month!

複式洋房

shopgirl2004, littlejojo

我驗咗喇! 2條線, 1條深色,1條淺色,bingo呀! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

首頁
12345...7

尾頁

跳至