想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 我今日day24, 好緊張

mc991201,
恭喜 :lol: 恭喜,點解會1條深色,1條淺色?? ?-(
Namaste

複式洋房

JOD 寫道:
mc991201,
恭喜 :lol: 恭喜,點解會1條深色,1條淺色?? ?-(

JOD,
因為早期,小便入面hcg嘅量唔係好高,所以顯示結果果條線比較淺色, 深色果條表示測試正常進行, 總知2條線即係中, 好開心

禁止訪問

大宅

mc991201,
其实你等咗幾耐呀(造人),有冇idea 話比大家知??
好鄧你開心呀 :mrgreen: :mrgreen:各樣小心呀 :wink:

Namaste

大宅

mc991201

恭喜你

我星期日就知 , 好緊張 o

大宅

mc991201:

我都係星期日就知

大宅

莉安

希望我地兩個都 bingo :mrgreen:

大宅

littlejojo:

大家咁話,你今日day幾呀

大宅

莉安

我今日 day 28 , 排左卵體溫已經係第12日高溫 , 我高溫期得13日 , 所以過埋聽日就知喇 :mrgreen: , 你呢 ? day 幾呀 ?

大宅

littlejojo:

我今日day 30呀,成日心掛掛想快d驗,但我的肚成日都痛,好似m就來來的感覺,所以又唔想咁快驗

大宅

莉安

有左都會肚痛 , 可能 bingo 都唔定呢 :mrgreen: , 預祝你先

d 人話有左個肚臍下兩邊會戚戚痛 , 我呢幾個 cylce 都有 , 不過都係唔 bingo 喎 , 唔明點解唔bingo都會戚戚痛

你開始幾耐呀 ?

大宅

littlejojo ,莉安

我個friend 有咗佢話最初feel到個子宫拉住好行好行,成日想縮埋個肚腩仔但縮唔到lor!!
?-(
Namaste

大宅

JOD

我呢幾個 cycle 都 feel 到肚臍兩邊戚戚痛 , 仲以為自己 bingo 機會好大添 , 點解食左幾個月炸糊 , 呢次唔知會唔會又食呢 ? 唔通想食滯我 :mrgreen:

大宅

littlejojo:

我肚左差唔多成個幾星期啦

大宅

littlejojo 寫道:
JOD 我呢幾個 cycle 都 feel 到肚臍兩邊戚戚痛 , 仲以為自己 bingo 機會好大添 , 點解食左幾個月炸糊 , 呢次唔知會唔會又食呢 ? 唔通想食滯我 :mrgreen:

littlejojo,
慢慢嚟啦,我都係3月先發现戚戚痛,係排卵時會有痛lor.
你乜野時候痛呀... ?-(
Namaste

大宅

莉安

你一個週期幾多日架 ? 如果到你正常 m come 果日都未黎 , 你咪買支驗孕棒 check check , 唔洗心掛掛 ma.......

我 d m 好準架 , 過左第13日高溫 , 第14日一跌溫 m 就即刻黎探我架啦

大宅

JOD

我試過有幾個 cycle (包括今次) , 排完卵一兩日 jar.... 個乳頭好似比針吉咁 , 好痛 , 但過一兩日又無事喎 , 真係 R 頭

我唔係排卵時戚戚痛呀 , 而係排完卵之後呀 , 我都唔係好明點解會咁 ?-(

大宅

littlejojo 寫道:
JOD我試過有幾個 cycle (包括今次) , 排完卵一兩日 jar.... 個乳頭好似比針吉咁 , 好痛 , 但過一兩日又無事喎 , 真係 R 頭
我唔係排卵時戚戚痛呀 , 而係排完卵之後呀 , 我都唔係好明點解會咁 ?-(

唔好太緊張啦.....我排完卵之后會戚戚痛成個week 架... :mrgreen: 奇怪 今個月就冇痛... ?-(
Namaste

大宅

JOD

o下 乜唔係淨係排卵果日先會 gei 咩 , 原本排完卵會戚戚痛成個week 架 ?-( , 你唔講我真係唔知

咁你排左卵未呀 ?

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至