自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我唔覺得佢串, 只係提醒下 d 人o者, 佢係主持都叫有責任去控制個節目既時間, 只係佢講到出口去催人地快 d 又話係直播緊就唔係咁好, 其實佢可以問少條問題或者講快少少就已經 ok.

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係好不知所謂囉

我同老公講: 呢d人要拎去'呯呯呯'啦
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

禁止訪問

水晶宮

熱血金章

漏左一個仲係度大大聲,
都唔明點解少左個都唔知!!
佢吹人行返 d , 我就覺得亞姐唔啱,
但至於回應吳敏霞果度, 我就覺得佢係特登,
因為有機會反問郭晶晶 d 敏感問題嘛!!!

伯爵府

睇完段片, 又真係無乜禮貌兼自大......而宜仲要跟稿問問題。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

珍珠宮

畀面勳章

不知所謂,kum大個人知唔知自己做緊咩

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不如咁講喇,如果佢講嘅野係由吹建邦把口出黎你就會覺得好有問題,只不過人人忌佢係亞姐先忍佢,否則就俾人鬧或飛咗九世咁耐。佢咪持住自己响無線夠耐先至逢人都督住晒。
原文章由 bosch 於 31/8/2008 01:40 發表
我唔覺得佢串, 只係提醒下 d 人o者, 佢係主持都叫有責任去控制個節目既時間, 只係佢講到出口去催人地快 d 又話係直播緊就唔係咁好, 其實佢可以問少條問題或者講快少少就已經 ok. ...

男爵府

佢始終都係幾十歲既大嬸(其實可叫阿婆添啦)...
老人家係咁架啦,我地睇開D啦...無謂因為個老人家而攪到....
我地咁嬲呀~

侯爵府

hashtag影視迷勳章

汪阿嬸催咩遮.. 我敢講各大觀眾都唔介意等呢一陣囉.. 呢個節目搵佢同阿叻做都係不知所謂..
老餅會員上科林只求開心!

大宅

節目直播又點,唔通跑上台咩?係咁叫人快d....快d....快d,冇耐性就返屋企啦,如果6叔上台,佢敢唔敢叫6叔行快d呢?

大宅

我反而覺得如果出自曾志偉的口, 大家會覺得冇咁有問題,
大家可能對人大代表expect 太多啦!!!!!!!!!!!!!

原文章由 Elefant老婆 於 08-8-31 15:19 發表
不如咁講喇,如果佢講嘅野係由吹建邦把口出黎你就會覺得好有問題,只不過人人忌佢係亞姐先忍佢,否則就俾人鬧或飛咗九世咁耐。佢咪持住自己响無線夠耐先至逢人都督住晒。 ...

大宅

佢真係好冇礼貌,同Do姐一樣專橫霸道,有佢講冇人講!

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

大宅

而家每逢見到佢個樣,我就想即刻轉台.

別墅

[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

洋房

特首失禮晒 ...
阿姐失禮晒 ...

掉洒香港人d 0架

原文章由 fengfeng 於 08-8-30 21:50 發表
睇到啦睇到啦~唔該晒你啊

敦晶晶同吳敏霞都好淡定又大方, 反而阿姐真係唔掂呀!失禮晒香港人!!!

大宅

其實一開始郭晶晶已經同佢地講
王鋒未上台架啦
不過d司儀(好似朱凱婷)話:我知
但就無行動
到阿姐問郭晶晶, 阿晶晶再一次要求王鋒上去
佢覺得佢係屬於一個團隊
唔應該有任何人遺漏

而王鋒已經第一時間穿上外套
(應該係組織要求,我見個個都係咁做)
絕對無慢吞吞
而阿姐就有理無理喝生晒

今次真係佢唔啱
唔認錯不特止
佢仲夠胆死話
運動員大晒咩
要呵要錫

其實佢有無打算退休

男爵府

原文章由 kat_wang 於 08-8-31 17:20 發表
我反而覺得如果出自曾志偉的口, 大家會覺得冇咁有問題,
大家可能對人大代表expect 太多啦!!!!!!!!!!!!!

曾志偉成日講笑貪玩,阿姐份人太過認真嚴厲,

首頁

尾頁

跳至