夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

你地老公有冇鼻鼾聲呀?

好慘呀, 老公近排d鼻鼾聲好勁呀, 可能因為份工太辛苦, 但係我本身個人係好醒瞓, 雖然我都知佢都唔想, 但係晚晚都比佢轟炸攪到冇覺好瞓而且個黑眼圈深到搽極o野都去唔到, 我已經試過用鼻貼但係都幫助唔到真係唔知點好, 請問有冇人有辦法幫到我呀?

複式洋房

Re: 你地老公有冇鼻鼾聲呀?

我老公又係有勁鼻鼾聲, 我都想知有d咩方法可以減低佢d鼻鼾聲...... :-( :-(

複式洋房

老公都有鼻鼾聲, 但打側sleep 就會冇。

大宅

KAC:
你可以試下耳塞我同我姑仔用咗好耐,你可以在萬寧買,一盒30蚊有時買一送一,我地一見到就入貨。

大宅

我老公有勁勁鼻鼾聲,仲要係你耳邊,但對o左7-8年,習慣o左lu。
仔仔06-12-2003出世

複式洋房

我老公都有鼻鼾聲,仲磨埋牙添。
[img align=right]http://www.sanrio.co.jp/characters/cinnamon/images/cn_koushin.gif[/img]

大宅

我老公....唉!我就o黎用個枕頭焗死佢!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

男爵府

間唔中啦, 咁我咪"meet"下佢個nose, 踢下佢隻腳, 等佢自己轉個身, 咁就會好d架啦!!

別墅

有時都好大聲,同佢講佢就話你鼻鼾聲重大聲呀.

大宅

我老公磨牙聲仲大過鼻鼾聲~通常係佢果日好累同埋通常係幾大壓力~先會出現d聲既~..其實市面都有d幫人調節/降低
人鼻鼾聲既機~你有無試過?有朋友話佢老公用左好好多~d鼻鼾聲仲收左好多~同好細聲架~
:lol:

複式洋房

什麼機, What is the price? Where to buy??
忌廉妹 寫道:
我老公磨牙聲仲大過鼻鼾聲~通常係佢果日好累同埋通常係幾大壓力~先會出現d聲既~..其實市面都有d幫人調節/降低
人鼻鼾聲既機~你有無試過?有朋友話佢老公用左好好多~d鼻鼾聲仲收左好多~同好細聲架~
:lol:

大宅

聽完wendy_ip88 講之後我噚日去

大宅

[quote]
KAC 寫道:
聽完wendy_ip88 講之後我噚日去

男爵府

我都係用緊耳塞, 因為我都用過鼻貼同叫佢打側

複式洋房

你地老公有鼻鼾,佢本身有冇鼻炎..或鼻敏感之類....我老公有
鼻鼾.本身有鼻敏感同埋會有鼻水..都唔知點算.好似有絕症咁..

民房

有呀有呀﹐好大聲呀
有時佢攬到我實一實
郁都郁唔到﹐迫住聽真係。。。。。
所以我成日都係等佢訓左先去訓

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我都係一樣...
有呀有呀﹐好大聲呀
有時佢攬到我實一實
郁都郁唔到﹐迫住聽真係。。。。。
但我會訓先, 如果唔係一定無得訓.

男爵府

我老公冇鼻炎同鼻敏感, 佢一攰就會有鼻鼾聲, 睇報紙話如果長期係咁要去睇醫生喎, 但係我又覺得好似冇咩必要咁。頭先經過萬寧又入咗耳塞貨啦, 而家減價27蚊3對, 姊妹們, 有需要就去入貨啦。

大宅

依家好似有隻叫"止鼾寧"~
我check過網上都好似有得訂購
大約800-900蚊左右啦~你可以
search下~丫~

首頁
12345...9

尾頁

跳至