影視娛樂

跳至

首頁
34567...13

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由 mymarigold 於 16-01-13 發表

原帖由 huneybaby 於 16-01-13 發表
請問去邊到可以睇到?去好多網站只睇到20min. 書巳經睇完,很喜歡!很想睇tv. Thanks

...
千尋,每集都係廿零分鐘。

大宅

醒目開學勳章

isabel115 發表於 16-1-13 07:08
女主角有d似葉x卿,覺得佢愈睇愈靚又會演戲,比好多大陸女星都好,個名叫張天愛,是新人嗎?

...
又真係有D似。是新人

大宅

醒目開學勳章

huneybaby 發表於 16-1-13 08:43
請問去邊到可以睇到?去好多網站只睇到20min. 書巳經睇完,很喜歡!很想睇tv. Thanks

...
是短劇,一集係得18分鐘咋

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問幾時會有更新, 我已睇到 32 集好想快d 睇埋落去

大宅

yanyan-mummy 發表於 16-1-13 12:10
請問幾時會有更新, 我已睇到 32 集好想快d 睇埋落去
出了,到34集

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-1-13+12:10+

原帖由 birdmom 於 16-01-13 發表
出了,到34集
啱見到thx

大宅

引用:Quote:huneybaby 發表於 16-1-13 08:43 請

原帖由 Carrie210 於 16-01-13 發表
是短劇,一集係得18分鐘咋
唔該哂!今日睇左11集!

Carrie210    發表於 16-1-14 00:15

子爵府

好媽媽勳章

回覆:有無人睇《太子妃升職記》?

想請問在那個網站看?我看樂視要做會員才可看新的。

雲母殿

小天使 發表於 16-1-13 19:33
想請問在那個網站看?我看樂視要做會員才可看新的。

我看這個

http://cn.lovetvshow.info/2015/12/go-princess-go-list.html

公爵府

九王呀九王,你真係太痴情喇。。。

子爵府

好媽媽勳章

謝謝,即看。 是。九王真是情深。

雲母殿

小天使 發表於 16-1-13 22:51
謝謝,即看。 是。九王真是情深。
不過皇上都好愛太子妃, 只不過太內歛

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好想快d有 35

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 16-1-14 13:22
皇上要太子妃教佢至肯講~~我愛你~~~太太太內歛了

公爵府

引用:Quote:小天使 發表於 16-1-13 22:51 謝謝,

原帖由 yanyan-mummy 於 16-01-14 發表
齊晟係霸道嘅愛,得唔到要毁,所以曾經要殺芃芃

九王你係成全嘅愛,願意放棄爭奪王位,以換取芃芃周全

象牙宮

比張圖大家止下痕

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-1-14+13:22+

原帖由 bylobb 於 16-01-14 發表
皇上要太子妃教佢至肯講~~我愛你~~~太太太內歛了
我承認我偏心皇上

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+16-01-14+發

原帖由 mymarigold 於 16-01-14 發表
齊晟係霸道嘅愛,得唔到要毁,所以曾經要殺芃芃

九王你係成全嘅愛,願意放棄爭奪王位,以換取芃芃周全
啱既,不過有時好衰既,容易得到既吾會珍惜,喜歡挑戰難度同轟烈既愛情,比我都係揀皇上,我都承認我偏心皇上

雲母殿

引用:+本帖最後由+bylobb+於+16-1-14+16:01+編輯

原帖由 bylobb 於 16-01-14 發表
好衰架你,流口水啦

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 16-1-14 16:14
啱既,不過有時好衰既,容易得到既吾會珍惜,喜歡挑戰難度同轟烈既愛情,比我都係揀皇上,我都承認我偏心皇 ...
我都心繫皇上~~~但我心痛9王

首頁
34567...13

尾頁

跳至