想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

人工週期, 上次都係唔多夠厚要等多幾日!有食中藥但係感冒停咗幾日!
係唔係好多人都唔夠厚𠺢?

子爵府

引用:人工週期,+上次都係唔多夠厚要等多幾日!有

原帖由 Jomamama 於 16-01-06 發表
人工週期, 上次都係唔多夠厚要等多幾日!有食中藥但係感冒停咗幾日!

...
生育科醫生有無開西藥俾你?

複式洋房

回覆:第二次做transfer, day 16 內膜得6.8. 係唔係好多人都唔夠厚𠺢?

有呀!食progonova 八個小時一粒. 醫生話內膜要夠厚先開始用小白球!但唔夠厚....

子爵府

回覆:第二次做transfer, day 16 內膜得6.8. 係唔係好多人都唔夠厚𠺢?

6.8又簿左d喎,我見過有人7.X放都成功,但少囉

複式洋房

其實上次多幾日都9點幾! 上次用多咗個hormone patch! 放嘅時候都十點幾....
唔知係唔係關排卵周期長短事呢?

有幾多姊妹都係day14唔夠之後夠架?

複式洋房

我之前自己cycle day 16 都有8.5lor! 唔知係咪人工影響

複式洋房

我之前自然cycle day 16 都有8.5lor! 唔知係咪人工影響

大宅

我之前做iui, 內膜day 7: 5mm; day 12: 9mm; day 16: 12mm, 我day 7照完知道內膜唔夠厚就開始隔日食花膠,你可以試吓

大宅

引用:人工週期, 上次都係唔多夠厚要等多幾日!有

...
可以食高濃度的黑朱古力,每天一片

複式洋房

多謝你!我會試試

水晶宮

我食blue pills day 12 有10.5

我日日食蛋同飲奶。

明日放胎啦

複式洋房

Blue pills 係乜嚟𠺢?

水晶宮

引用:Blue pills 係乜嚟&

Blue pills 係乜嚟𠺢?
人工cycle 醫生開。

estrofem

子爵府

引用:有呀!食progonova+八個小時一粒.+醫生話內

有呀!食progonova 八個小時一粒. 醫生話內膜要夠厚先開始用小白球!但唔夠厚....

...
係薄左少少,一般8叫合格,我day 12有8.6,平時cycle 33-35日。今晚開始要食藍色同粉紅色丸仔。

子爵府

引用:我食blue+pills+day+12+有10.5我日日食蛋同

原帖由 puppydingo 於 16-01-06 發表
我食blue pills day 12 有10.5

我日日食蛋同飲奶。
你加油

水晶宮

引用:Quote:原帖由 puppydingo 於 16-01-06 發表

原帖由 jasonmama888 於 16-01-06 發表
你加油
Thx

有d緊張。

我個人好易忟。希望可以一take pass

子爵府

引用:Quote:原帖由+jasonmama888+於+16-01-06+發

原帖由 puppydingo 於 16-01-06 發表
Thx

有d緊張。
我都係,盡力而為啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由 puppydingo 於 16-01-06 發表

原帖由 jasonmama888 於 16-01-06 發表
我都係,盡力而為啦
我c6開始管住我食嘅嘢

複式洋房

真係要急起直追啦!我而家開始蒸腳!希望會好啲啦。感覺好似細個讀書考試咁。但係今次冇書讀,但係又要等成績出
有冇聽過食阿士匹靈會好啲啊?

子爵府

引用:真係要急起直追啦!我而家開始蒸腳!希望會

真係要急起直追啦!我而家開始蒸腳!希望會好啲啦。感覺好似細個讀書考試咁。但係今次冇書讀,但係又要等成 ...
有醫生跟,就問醫生,IVF,真係只有信醫生。

首頁

尾頁

跳至