夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

二個小朋友出世到依家,你無問過一句,我亦都無奢望你負責任,你搵我,念在你係小朋友父親,覆你,你噓寒問暖,不斷關心,我叫自己唔好上心,到你問我借錢,講到自己會死咁,我有一絲想幫你,你話自己乜都無,要睇精神科,搞緊離婚,妻離子散,工無埋,爭人周身債,早二日報紙話有人跳海我仲嚇到心都離一離,蝕住放咗D股票套現諗住幫你,到最後朋友查到根本無爭人錢,無離婚,無轉工!唔想負責任無問題,扮有精神病打黎扮癲不斷鬧我為難我,你都係怕你老婆知你出面有二個仔女啫!你真係我見過最賤嘅男人!

大宅

回覆:世紀大騙案

我會努力凑大二個小朋友,知道真相,真面目後,呢位賤男從此會徹底消失喺我生活裡!多謝支持我嘅jm

大宅

回覆:tommy715 的帖子

放心,我有錢都留返比小朋友,理得佢爭人錢比人劈死定跳樓!由我今日知道真相後,我自己都恥笑自己心軟又信佢呀!!呢條友仲不斷扮有精神病打黎喊打喊殺,一時又叫我念舊情幫佢解決燃眉之急,果然好戲呀!

大宅

回覆:世紀大騙案

其實我都怕佢會搞到小朋友…

大宅

回覆:Philover 的帖子

多謝你!好多人都鬧我生出黎係咎由自取,得你明白我點解唔忍心落左佢哋

大宅

回覆:Vtlw 的帖子

其實佢根本無爭人錢,只係扮痴線想嚇我,等我怕咗佢佢以為咁佢老婆會唔知,至於我借佢咪多錢用,我又搵唔到佢,唔借又無所謂,佢又唔係真係爭人錢

首頁

尾頁

跳至