論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小心康x居,我同工人signed conract 之後,佢地係唔會跟進任何問題。好無責任。

我工人第一日來到就話feel sick, can't cook and want to take a rest on her bed. 工人話佢係boarding house 的7天不停工作無得瞓。我立即打電話比agent. 佢地只答唔會要工人做野,話係人都會sick. 不過第一日返工就sick 都好有問題jei. mouth:

我工人成日黑口黑face. Agent 又話人都會有唔好心情的時候。

到現在工人要terminate contract.我找agent 找個新人(contract 係within 4 months 可 free of charge 換人)不過只叫我星期日去佢公司睇又無工人適合,我話我要take care kids,無時間。(唔係應該agent 睇有邊個工人合週我)之後話即日回電幫我找個新工人。點知1日半都無回覆,到今天再打比佢,點知公司又話佢放半日假。

我覺得愈係有買廣告的agent 就愈亂來。我之前姐姐係細agent. Follow up 真係好好。

大宅

是否元朗分店? 好似有網民投訴過

伯爵府

我聽過cwb 康x居 係最差。undefined

首頁

尾頁

跳至