親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

暑假會去北海道玩,其中想住2晚富良野,但我不是楂車的,我2大1細,有邊間酒店推介?

子爵府

引用:暑假會去北海道玩,其中想住2晚富良野,但

原帖由 Babystitch123 於 16-01-13 發表
暑假會去北海道玩,其中想住2晚富良野,但我不是楂車的,我2大1細,有邊間酒店推介?

...
富良野furano natulux hotel,呢間超正,就係富良野站對面,行大約一分鐘。我哋有一次搭番車返富良野諗住攞行李走,再出返札幌,望到隔離月台果架特急快車返札幌仲喺度,原來距離開車仲有三分鐘,我同我先生9秒9勁快跑去酒店攞行李,再講趕返去搭呢架特急車,勁呀,跑到想嘔,真係趕到,好彩我哋住呢間酒店咋,勁方便

大宅

引用:Quote:原帖由 Babystitch123 於 16-01-13

原帖由 princessally 於 16-01-14 發表
富良野furano natulux hotel,呢間超正,就係富良野站對面,行大約一分鐘。我哋有一次搭番車返富良野諗住攞 ...
住過,好得,又近jr

大宅

回覆:請推介富良野酒店

但超貴

大宅

引用:但超貴 +

原帖由 chingchingmama 於 16-01-14 發表
但超貴
我選的日子已full了,有無其他介紹,主要係去睇花田

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+chingchingmama+於+16-01-14+

原帖由 Babystitch123 於 16-01-14 發表
我都住過very good,係咪未book得咋?

子爵府

引用:Quote:原帖由+chingchingmama+於+16-01-14+

原帖由 Babystitch123 於 16-01-14 發表
依家先一月,係咪未咁快有呀?我都係上年六月尾住,住兩日包早餐$2300 !我就係買個富良野四日pass ,然後就周圍去,去美瑛,美馬牛,上富良野等!我就係顧住係美馬牛踩單車,而Miss左一班車返富良野而等多個幾鐘,諗住一定搭唔返架特急車返札幌,要係旭川轉車,點知我哋落車嘅時候就見到隔離月台架特急車仲喺度,所以跑到死死下返酒店lobby攞行李,佢哋富良野站又冇電梯,攞住個喼跑到氣咳,但呢間酒店真係好近好近,一分鐘都唔使,你試吓間唔中留意吓啦,應該未放出嚟啫!

大宅

引用:Quote:原帖由 Babystitch123 於 16-01-14

原帖由 lovehimhim 於 16-01-14 發表
我都住過very good,係咪未book得咋?
我剛係agoda booked暑假,但佢官網未有得book住,你再睇下

大宅

回覆:請推介富良野酒店

題外話,我今日睇暑假期間既酒店,好多都未出,但agoda反而有d都book到,可再睇睇,我hold左富良野同函館酒店啦

首頁

尾頁

跳至