跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

cheap野唔難諗
原文章由 keroppipooh 於 08-10-9 12:04 發表

eeeeeee..........係 wor, 咁都比你諗到

公爵府

好媽媽勳章

嗰 d一知有問題就即刻掉o左, oreo我今朝仲見到係度, 呢隻婆婆o吾知有問題

原文章由 keroppipooh 於 08-10-9 11:43 發表

你都掉得好快手 wor
不如你打過電話比婆婆先 na,
我驚佢又幫你掉埋

男爵府

$40 退啦,買到二份豬展煲湯啦!
原文章由 portiabb 於 08-10-9 11:56 發表
成$40就退啦...明知有事避得咪避囉

公爵府

好媽媽勳章

今日睇am730報紙,蒙牛出o左聲明, 話輸港既產品:包括特倫so係無問題, 你可以考慮下, 一係退o左再買, 一係直接飲埋佢

其實我屋企仲有12包未飲, 不過我係係大陸買既, 遲d會飲埋佢

原文章由 keroppipooh 於 08-10-9 11:45 發表
em,

我諗緊退 ng 退特侖x, 孖b ng 係成日飲,
不過佢地都 like, home 好似仲有4盒,
如果退都可以退到 $40

不過仲未決定退 ng 退, 如果比你會退 ma ??? ...

公爵府

好媽媽勳章

會o吾會o吾同packing

原文章由 portiabb 於 08-10-9 12:02 發表
諗到樣好衰ge野...如果我地係裕記呢d買蒙牛...再拎番去welcom呢d退錢.,..咪賺左個差額囉

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 08-10-9 12:09 發表
cheap野唔難諗

不過我諗 e+ 要用呢個方法賺錢都 ng 2

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 berthanokching 於 08-10-9 12:19 發表
$40 退啦,買到二份豬展煲湯啦!

你都好直接 wor :-( :-( :-(

男爵府

系呀!煲一煲青紅羅白湯都系hkd40蚊有找!

原文章由 keroppipooh 於 08-10-9 12:25 發表

你都好直接 wor :-( :-( :-(

男爵府

我之前係護士工會用 103/罐買左一箱雀巢 3+奶粉,
早排話雀巢3+有事, 我攞左3罐去百佳退左 124/罐, 不過只可以換貨, 但都有賺.
跟住過左幾日, 又攞左兩罐去 welcome 退左 124/罐, 今次退現金, 又賺左. 不過有一罐開左, 食左一餐先知有事, "舌" 左. 但退左 5 罐, 都叫做可以 cover 左開嗰罐囉.

琥珀宮

唔知wor...touchwood講句...佢e+講果d...我地一家都好少掂到
原文章由 chloemummum 於 08-10-9 12:23 發表
會o吾會o吾同packing

男爵府

原文章由 berthanokching 於 08-10-9 12:38 發表

40 蚊邊得呀 ! e+ 啲嘢貴死咁貴呀 !! 我前兩日係百佳買左兩個紅羅白, 都要成 十幾蚊啦 !! 都未計豬展, 青羅白, 牛膀. 加加埋埋一煲湯 at least 都要 60幾蚊啦 !

琥珀宮

原文章由 berthanokching 於 08-10-9 12:38 發表

ng 係化 咁平

男爵府

原文章由 portiabb 於 08-10-9 12:45 發表
唔知wor...touchwood講句...佢e+講果d...我地一家都好少掂到

我都係好小買零食.

琥珀宮

原文章由 WING0308 於 08-10-9 12:42 發表
早排話雀巢3+有事, 我攞左3罐去百佳退左 124/罐, 不過只可以換貨, 但都有賺.
跟住過左幾日, 又攞左兩罐去 welcome 退左 124/罐, 今次退現金, 又賺 ...

bb 野開左食過都可以退 ga

琥珀宮

原文章由 WING0308 於 08-10-9 12:42 發表
跟住過左幾日, 又攞左兩罐去 welcome 退左 124/罐, 今次退現金, 又賺 ...

琥珀宮

原文章由 WING0308 於 08-10-9 12:46 發表

40 蚊邊得呀 ! e+ 啲嘢貴死咁貴呀 !! 我前兩日係百佳買左兩個紅羅白, 都要成 十幾蚊啦 !! 都未計豬展, 青羅白, 牛膀. 加加埋埋一煲湯 at least 都要 60幾蚊啦 ! ...

呢 d 野 ng 係街市平 d 咩

琥珀宮

你係百拉買緊係貴啦..亞太 ...不過$40又真係唔得ge... 淨係買豬展/豬骨都要$3x先叫有d味
原文章由 WING0308 於 08-10-9 12:46 發表

40 蚊邊得呀 ! e+ 啲嘢貴死咁貴呀 !! 我前兩日係百佳買左兩個紅羅白, 都要成 十幾蚊啦 !! 都未計豬展, 青羅白, 牛膀. 加加埋埋一煲湯 at least 都要 60幾蚊啦 ! ...

男爵府

原文章由 keroppipooh 於 08-10-9 12:48 發表

呢 d 野 ng 係街市平 d 咩

百佳買餸地方乾淨啲 , 而且又可以買埋其他嘢, 比較方便.

男爵府

原文章由 portiabb 於 08-10-9 12:53 發表
你係百拉買緊係貴啦..亞太 ...不過$40又真係唔得ge... 淨係買豬展/豬骨都要$3x先叫有d味

係呀 ! 我次次都係買 3x - 4x 豬骨 or 豬展. 所以 40蚊一煲湯應該唔係好得.

男爵府

我今日想煲湯, 大家有冇提意秋冬湯水.

首頁

尾頁

跳至