自由講場

跳至

首頁
34567...30

尾頁

大宅

佢好似真係打緊隊架?! 個樣仲好靚女tim呀~~ 真係羨慕死人呢!! 係呢, 知唔知佢個網名呀?? 今次有冇報名tim呀??

原文章由 eva1320 於 08-9-17 01:03 發表
唔止個look pro, 打起上黎真係好PRO, 我諗呢位媽咪可以放低排球無耐

我覺得佢好似趙蕊蕊呢!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我有報呀...呢個咪係我網名囉... 靚女就唔稱得上..不過我就真係仲有係出面打緊波..係公開組.....我由中學到而家都有打呢......黎緊再一齊反過啦.....

原文章由 cheukyingma 於 08-9-17 01:10 發表
佢好似真係打緊隊架?! 個樣仲好靚女tim呀~~ 真係羨慕死人呢!! 係呢, 知唔知佢個網名呀?? 今次有冇報名tim呀??

男爵府

Ronica, 有冇相睇a,呢個禮拜忙到死,插唔到咀,恨死
隔離

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-16 11:19 發表
我用黃道益... 好快散魚...

不過 D 肌肉痛就無救喇...

男爵府

hello xeniayuen,

羡慕C我喇, 你雙長腿!

係呢, 我都想買套衫打波, 衫係咪就咁買運動TSHIRT, 咁褲係咩類型既褲呀? (我覺得好靚呀!)

原文章由 xeniayuen 於 08-9-17 01:23 發表
我有報呀...呢個咪係我網名囉... 靚女就唔稱得上..不過我就真係仲有係出面打緊波..係公開組.....我由中學到而家都有打呢......黎緊再一齊反過啦.....

...

大宅

嘩! 公開組呀! 咁同我哋打會唔會悶親你呀?? 希望唔會啦!! 係呢上次同你一齊來的是否你老公同一對仔女呀?? 幾大呀??

原文章由 xeniayuen 於 08-9-17 01:23 發表

...

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

衫係普通T SHIRT..我果件係之前打青年軍既SPONSOR送的..而褲我買美津濃(mizuno)..佢地D款係最多打排球既人著..之前有DISCOUNT 就好平..好似$120條..而家唔知仲有無了..原價應該約 $200..太子有間舖頭叫東京..好多人去架..佢地有排球鞋,褲..係始創後面...

果日都唔知你地邊個打邊個添..你地下次要逐一介紹喔!~

原文章由 eva1320 於 08-9-17 08:51 發表
hello xeniayuen,

羡慕C我喇, 你雙長腿!

係呢, 我都想買套衫打波, 衫係咪就咁買運動TSHIRT, 咁褲係咩類型既褲呀? (我覺得好靚呀!)

侯爵府

仙仙當然pro 啦~~

look 又 pro, 打又 pro~

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-9-16 23:55 發表

藍色衫嗰個個 look 好 pro

侯爵府

下面 D post 咪有囉...

1張禁大把

原文章由 kkwwpig 於 08-9-17 08:24 發表
Ronica, 有冇相睇a,呢個禮拜忙到死,插唔到咀,恨死
隔離

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

唔會啦..一齊玩下都幾開心呢..所以我都有報第2輪呢~你地唔好唔"侵"我玩就得喇 上次果個係我老公同個囡..囡囡4歲半..個囝囝係阿PEG個囝呢.. 我都想有個咁可愛既囝喔~

原文章由 cheukyingma 於 08-9-17 08:59 發表
嘩! 公開組呀! 咁同我哋打會唔會悶親你呀?? 希望唔會啦!! 係呢上次同你一齊來的是否你老公同一對仔女呀?? 幾大呀??

侯爵府

我都有一條 mizuno 既排球褲...

我嫌自己對大象腳所以無著....

不過... Eva, 你係唔係想著到 pro D 去要自己重拾當年排球既風彩

我打之前, 勁搵 mizuno 衫... 我 c6問我攪咩... 我話, 著得 pro D... 唔打得都睇得麻... 呵呵呵...

原文章由 xeniayuen 於 08-9-17 09:00 發表
衫係普通T SHIRT..我果件係之前打青年軍既SPONSOR送的..而褲我買美津濃(mizuno)..佢地D款係最多打排球既人著..之前有DISCOUNT 就好平..好似$120條..而家唔知仲有無了..原價應該約 $200..太子有間舖頭叫東京..好多人 ...

侯爵府

我地好快打下打下就執返幾根釘架喇...

原文章由 cheukyingma 於 08-9-17 08:59 發表

大宅

你個囡係4歲半呀? 我個囡哈佬喂就5歲喇! 佢嗰日都有嚟呀, 不過我叫咗工人姐姐帶佢去會所其他地方玩, 佢仲同AA媽個仔玩到最後手拖手tim呀!! 咁細個就界仔, 死未?!

原文章由 xeniayuen 於 08-9-17 09:03 發表
唔會啦..一齊玩下都幾開心呢..所以我都有報第2輪呢~你地唔好唔"侵"我玩就得喇 上次果個係我老公同個囡..囡囡4歲半..個囝囝係阿PEG個囝呢.. 我都想有個咁可愛既囝喔~

...

大宅

係呀係呀~~

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-17 09:06 發表
我地好快打下打下就執返幾根釘架喇...

男爵府

好, 等我都去買返條先, 運動家果D有無得賣嫁, 我平日揍住2件出唔到去呢!

原文章由 xeniayuen 於 08-9-17 09:00 發表
衫係普通T SHIRT..我果件係之前打青年軍既SPONSOR送的..而褲我買美津濃(mizuno)..佢地D款係最多打排球既人著..之前有DISCOUNT 就好平..好似$120條..而家唔知仲有無了..原價應該約 $200..太子有間舖頭叫東京..好多人 ...

侯爵府

藍媽, 你千萬要打格仔呀!!!!

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-9-16 23:37 發表

你果幾張靚好多
如果睇到樣最多我打格仔
咁咪似足a片

侯爵府

運動家果D無嫁...

佢地唔買排球 clothes 嫁...

去 MK 啦...

文明, 東京果 D 一定有, 一係去 mizuno 專門店...

原文章由 eva1320 於 08-9-17 09:20 發表
好, 等我都去買返條先, 運動家果D有無得賣嫁, 我平日揍住2件出唔到去呢!

男爵府

唔怕話你知........................我當年果件"青鳥隊" 戰衣仲係度, 好可惜, 唔知係咪件衫縮水定係我漲得滯, 竟然着唔落喎

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-17 09:05 發表

不過... Eva, 你係唔係想著到 pro D 去要自己重拾當年排球既風彩

我打之前, 勁搵 mizuno 衫... 我 c6問我攪咩... 我話, 著得 pr ...

男爵府

THANK U

唔知有無人有興趣一齊買呢?

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-17 09:22 發表
運動家果D無嫁...

佢地唔買排球 clothes 嫁...

去 MK 啦...

文明, 東京果 D 一定有, 一係去 mizuno 專門店...

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

果日你老公係咪同你一齊搓波 ? 等我估下你地邊個打邊個先..

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-17 09:05 發表

我打之前, 勁搵 mizuno 衫... 我 c6問我攪咩... 我話, 著得 pr ...

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

下次如果你帶埋囡囡話我知..等阿囡有伴嘛... 有仔一齊界嘛...

原文章由 cheukyingma 於 08-9-17 09:14 發表
你個囡係4歲半呀? 我個囡哈佬喂就5歲喇! 佢嗰日都有嚟呀, 不過我叫咗工人姐姐帶佢去會所其他地方玩, 佢仲同AA媽個仔玩到最後手拖手tim呀!! 咁細個就界仔, 死未?!

...

首頁
34567...30

尾頁

跳至