跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 映灣園既媽咪入黎傾下啦!!!

up返佢上黎先﹗﹗
>>>>>????

洋房

又打到好後呀∼∼∼
上呀﹗﹗

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇mama住2座架?

大宅

thanks JOVYma, 幫我打返上黎

>>>>>????

大宅

Betty128,

映灣園係咪好遠MTR ga??
>>>>>????

大宅

hi ALL....
>>>>>????

男爵府

Hi Blythe_miki

要坐佢地穿巴到mtr 約5 min.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

各位

唔好意思, 我唔係住東涌, 我依家住DB, 不過有d想搬番出少少. 我想問你地覺得映灣園好住嗎? 其實我好耐之前睇過show flat, 覺得都幾靚, 唔知會唔會好睇唔好食呢? 文通方便嗎? 係咪出入都只可以MTR? 樓下有冇車出Kowloon or somewhere else? Car Park 貴唔貴?

Blythe_miki

我想問第時你囝囝番學係Kowloon Tong, 咁佢番學d文通你諗住點樣安排呀? 你真係一個好媽媽, 我都未同亞仔報K1, 我個仔大過你囝囝呀.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

Betty128,

thanks!!
>>>>>????

大宅

emmypun,

我打算比囝囝搭校車呀﹗
我囝囝仲未讀K1 ga, 佢讀N1 咋∼∼
下個week就返 Victoria Playgroup 逢二,四,六
>>>>>????

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Blythe_miki

I see. 你問左Victoria 有校車可到映灣園, 定係第二度pick up?

其他媽咪

你地覺得依度好住嗎? Clubhouse 平日多唔多人?

大宅

emmypun

Playgroup 係我自己帶bb返架不過我仲未搬入去映灣園呀,要05年一月先入伙呀﹗我e家住香港果邊的∼

你呢?咩野係DB 呀?邊到黎架?
>>>>>????

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Discovery Bay

男爵府

Hi Blythe_miki,
好耐冇入黎依個topic, 因我亞媽係住3座, 而我係住黃埔, 因我亞仔俾左亞媽湊, 咁咪等我老公上左大陸做野我咪返亞媽度住3日當倍亞仔羅, 你幾時入伙呀....咁你依家住係邊度架

男爵府

hi emmypun,
映灣園果度個clubhouse依家都唔會太多人, 而且果度d staff個個都好nice.

男爵府

Hi bb1015

男爵府

hi betty 128

男爵府

Hi bb1015

你有冇去clubhouse做過facial呀?

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Hi bb1015

我已經Through Agent 睇左一期, 都唔差, 係遠左dd. 但我想問樓下係咪有車去TST? 個Agent 話$10以下, 唔知係咪真呢? (因佢唔肯定). 仲有乜車去邊庶? 你地覺得果邊d空氣點? D 住客車幾耐一班ga?

大宅

bb1015,

如無意外就05年1月入伙, 原本話04年10月o架,點知extend 3多個月 我e家住係西環呀 :mrgreen:

emmypun,

d 住客車仲會去荃灣 ga, 我個Agent 話的∼我無問個Agent
幾耐一班住客車添 有無媽咪話到比地知呀??
>>>>>????

首頁

尾頁

跳至