夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:其實多唔多一見鍾情仲結埋婚架

原帖由 sky2015 於 16-01-24 發表
其實多唔多一見鍾情仲結埋婚架?
到~
c6對我係, 即使身旁有好多人, 但我地對望嘅時候好似冇晒人咁,
呢個感覺真係唔會忘記~

大宅

引用:Quote:原帖由+椰青+於+16-01-24+發表我第一

原帖由 0水 於 16-02-06 發表
呢個可以出個短文故事
已經出左啦,不過唔係一開始就講c6!
寫得唔好都唔好笑我呀

男爵府

BK Milk勳章

回覆:一見鍾情的婚姻

我同C6都算係。 我第一眼見佢就比佢的超陽光笑容融化左

男爵府

我c6係呀,不過我唔靚又唔索,佢話我靠陣香水味釣左佢返黎…拍拖連結婚都就快13年啦,可惜支香水已經絕左版lu...

大宅

回覆:sky2015 的帖子

我老公對我系…仲畫左我既素描畫像送比我…之後同fd一齊去澳門trip就一齊左,之後一個星期就同居,3個月就閃婚,之後有埋bb,而家仲陀緊細仔tim ...已經踏入第3年頭了

男爵府

我地呢一pair比較早熟,小五時坐隔離位,小學雞將自己新年全盒D糖呀年桔呀帶曬返學校送俾我,之後畢業後各奔前程,gathering時一見返即著,結婚7年,BB1歲了

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

引用:我第一日返工就已經比c6電暈左,第10日就拍

原帖由 椰青 於 16-01-24 發表
我第一日返工就已經比c6電暈左,第10日就拍拖,3個月就有左結婚,已經4年了

...
咁快

羊年行大運!

珍珠宮

引用:我老公對我係一見鍾情,而我係慢慢俾佢做嘅

原帖由 Philover 於 16-01-24 發表
我老公對我係一見鍾情,而我係慢慢俾佢做嘅嘢感動咗而一齊嘅,一齊12年了

...
佢做咗啲咩感動你?

複式洋房

我同老公都係. 今日啱啱相識八週年!

複式洋房

回覆 小百合 的帖子

又未必. 我除咗老公, 另有兩個男朋友都係雙方一見鍾情, 仆直收場. 哈哈哈.

大宅

回覆 sky2015 的帖子

我同我老公喺網上識, 傾咗幾日就約出0黎睇戲食飯, 之後好快就開始拍拖, 拍咗10個月就跟佢返巴基斯坦結婚, 結咗婚5年, 而家大女3歲幾, 細B就今年4月頭出世

我知佢約我前係同過幾個女仔出街, 但就只係見得一次... 所以我有問過佢點解會揀我, 佢話原因好簡單, 佢同幾個女仔出街, 次次都咩都係佢俾錢, 所以就係因為我地第一次睇戲0既時候, 係我自己住動要睇戲食飯都係AA制, 所以就鐘意我

佢係一個好有責任心0既男人, 又要照顧巴基斯坦屋企果邊, 香港呢邊又要照顧, 我見到佢都好辛苦... 雖然佢有時都大男人脾性, 又唔係好識去氹我, 情人節/聖誕節/結婚紀念/生日都唔出去慶祝, 但佢把口都好sweet, 好鐘意叫我做"my sweet heart", 又成日都講好愛我, 又錫到個女燶晒, 最緊要係識煮飯, 因為我唔識, 哈~~~ 所以我地而家都好幸福

複式洋房

引用:其實多唔多一見鍾情仲結埋婚架?

原帖由 sky2015 於 16-01-24 發表
其實多唔多一見鍾情仲結埋婚架?
識咗第一日就拍拖,一齊11年,但當初係唔甘心點解自己對佢咁好,佢都好似唔志在咁,宜家開始覺得因為唔咁心而一齊傷心的會係自己

複式洋房

回覆:sky2015 的帖子

我係

子爵府

Poo得好勳章

我老公識我第一日已經主動追求,扮順路話要送我返屋企,之後日日等我收工,兩年後結埋婚,生埋仔女,今年已經結咗婚9年

珍珠宮

別墅

回覆:jasmeenmalik 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

大宅

椰青 發表於 16-1-24 15:37
我第一日返工就已經比c6電暈左,第10日就拍拖,3個月就有左結婚,已經4年了

...
快過 cup noodle 喎

大宅

首頁

尾頁

跳至