想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

引用:我第一次跟BEC,+放了4個新鮮胎都失敗,所以

原帖由 pandafamily2008 於 16-02-01 發表
我第一次跟BEC, 放了4個新鮮胎都失敗,所以呢個題目,我都好有興趣。
我都一樣去bec放咗4粒唔成功

別墅

回覆:rabbit2010 的帖子

想問下呢放完台呢佢哋會唔會用玻尿酸(似膠水)?抗宮縮藥?

複式洋房

回覆 rabbit2010 的帖子

請問你分幾次放雪胎?? 我都係係BEC到做等緊M 黎, 下個CYCLE會放, 因中了OHSS 要無得放鮮胎

別墅

我也一樣在BEC 度,放兩個top grade 鮮胎唔成功,用了$33000。無雪胎

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子請問你分幾次放雪胎

原帖由 happibaby 於 16-02-02 發表

請問你分幾次放雪胎?? 我都係係BEC到做等緊M 黎, 下個CYCLE會放, 因中了OHSS 要無 ...
我無雪胎, 得4粒受精, 結果即時放晒4個!

男爵府

環保接龍勳章

回覆:Fiet 的帖子

價錢同你差唔多, 3萬多d

男爵府

環保接龍勳章

引用:想問下呢放完台呢佢哋會唔會用玻尿酸(似膠

原帖由 c9876543 於 16-02-02 發表
想問下呢放完台呢佢哋會唔會用玻尿酸(似膠水)?抗宮縮藥?
佢無叫我用, 聽聞作用𣎴大

複式洋房

好少聽人話放4粒, 放2粒雪2粒係米好D

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子好少聽人話放4粒,+

好少聽人話放4粒, 放2粒雪2粒係米好D
佢話唔會, 你最多中1個,可能佢覺得我超高齡, 加上另外嗰2粒唔靚, 雪又浪費, 不如放晒去。

複式洋房

回覆 alice215 的帖子

Hi, 想問你係翁翁到每次放幾個胎??仲有無雪胎??

複式洋房

咁會唔會再做多次? 會唔會轉第2個EC?

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子請問你分幾次放雪胎

請問你分幾次放雪胎?? 我都係係BEC到做等緊M 黎, 下個CYCLE會放, 因中了OHSS 要無 ...
中咗 ohss 辛苦嗎? 其實點知自己中咗?

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子咁會唔會再做多次?+

咁會唔會再做多次? 會唔會轉第2個EC?
下次打算轉王家瑋

複式洋房

辛苦呀, 因抽完卵後我要吊4支蛋白水先比走, 話我已經中左, 因太多卵, 當時唔覺有咩唔妥, 後來個肚脹到成5個月咁大, 連呼吸都好似頂住, 姑娘叫我不停飲溝開水飲寶礦力同食蛋白質高既野, 好彩過幾日就好快

複式洋房

見佢口啤幾好...我果日去覆診, 聽到2個台灣人交談, 佢地好多都中左

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子見佢口啤幾好...我

見佢口啤幾好...我果日去覆診, 聽到2個台灣人交談, 佢地好多都中左 ...
反正都無晒, 咪試吓轉王, 同埋唔想下次再放4個。

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子見佢口啤幾好...我

見佢口啤幾好...我果日去覆診, 聽到2個台灣人交談, 佢地好多都中左 ...
你指佢地兩個bingo 咗?

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆+rabbit2010+的帖子辛苦呀,+因抽完卵後

辛苦呀, 因抽完卵後我要吊4支蛋白水先比走, 話我已經中左, 因太多卵, 當時唔覺有 ...
你抽咗幾多粒? 我抽咗9粒, 唔中

複式洋房

28粒, 但最終得6粒雪左, 有機會多1, 2粒

別墅

rabbit2010 發表於 16-2-2 14:46
下次打算轉王家瑋

我都係咁諗

首頁

尾頁

跳至