跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

想從香港帶些食品給居住在澳洲的華人朋友,有什麼好建議?

謝謝!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

引用:想從香港帶些食品給居住在澳洲的華人朋友,

原帖由 Zen 於 16-02-04 發表

謝謝!

呢度麽都买得到, 除左鲍鱼鱼翅太贵我吾舍得买, 其它野香港已经冇麽可以吸引我返去shopping 啦

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:想從香港帶些食品給居住在澳洲的華人朋友,

原帖由 Zen 於 16-02-04 發表

謝謝!
我覺得香港d厚花菇靚過哩邊。海味當然都唔錯😝。

用戶要求終止服務

回覆:hk_woman68 的帖子

也是,但總想買點什麼的,可惜很多限制。

男爵府

引用:也是,但總想買點什麼的,可惜很多限制。

原帖由 Zen 於 16-02-05 發表
也是,但總想買點什麼的,可惜很多限制。
我自己返香港会买masks, 呢度好少, 冇麽选择; 仲有保温饭壶, 呢度冇麽。

食果方面,老婆饼, 蛋撻, 我会狂食

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Zen+於+16-02-04+發表想從香

原帖由 candyaust 於 16-02-04 發表
我覺得香港d厚花菇靚過哩邊。海味當然都唔錯😝。
呢度真係無靚冬菇

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

回覆:有什麼香港地道食物可帶去澳洲?

我自己返親香港都會帶d大粒瑤柱,優之良品芒果乾,好多年前都會掃d零食如卡樂B果d,但近幾年唐人亞洲雜貨鋪越開越多,其實都好齊全。

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由+candyaust+於+16-02-04+發表

原帖由 goosema 於 16-02-05 發表
呢度真係無靚冬菇
那一於買冬菇!謝謝!

goosema    發表於 16-2-6 05:47

首頁

尾頁

跳至