懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

早排去試做之後,sell左好耐,最後其實都諗住join點知佢個職員呃我拎張信用卡去check下有無優惠,轉頭返黎已經碌左我張卡,我之後問佢點解無問過我就碌左佢話係誤會,我因為都諗住join所以無再同佢嘈落去,之後仲好意思叫我買多d,大家上去試做記得小心,呢間野我一定唔會再幫襯!!

大宅

比我叫佢WAIVE左佢! 否則CALL POLICE

別墅

回覆:

我收工去做整完都差唔多9點,果日又頭痛又無咩點食野好辛苦只係想快d走,後來發現原來唔止我一個係比佢地呃左張卡去碌

大宅

回覆:beautymama黑店

仲諗住去試做添,咁唔老實架

別墅

引用:仲諗住去試做添,咁唔老實架

原帖由 dolphin_tattoo 於 16-02-18 發表
仲諗住去試做添,咁唔老實架
係呀小心唔好拎張卡出黎,無論佢講咩都好!仲有佢d價十分海鮮,佢見開頭sell我唔郁就愈講愈平,佢講果d簡直係廢話話原價59x一part,我心諗你話原價9千都得架啦

別墅

本來諗住去做 但返工就唔到時間 好彩到最後無去

水晶宮

甘唔老實,你有無睇清楚佢碌左你啲咩呀 ?

以後每次去可能都有排煩你。。。

別墅

引用:本來諗住去做+但返工就唔到時間+好彩到最後

原帖由 Laubread 於 16-02-18 發表
本來諗住去做 但返工就唔到時間 好彩到最後無去
我覺得好地地佢問左我,我都會買,係佢佢既銷售手法極度反感!果陣搞到成9點野都未食又係咁sell,佢地完全無諗過大肚婆既感受

別墅

引用:甘唔老實,你有無睇清楚佢碌左你啲咩呀+?+

原帖由 Nbs 於 16-02-18 發表
甘唔老實,你有無睇清楚佢碌左你啲咩呀 ?

以後每次去可能都有排煩你。。。
其實係講到某一個plan我覺得可以考慮,之後佢話要送d唔知乜野treatment比我,佢問我如果買會用咩卡,我答返佢,佢話要拎張卡去問下先知有無得送,之後轉頭返黎佢就碌左!之後佢話佢出去前係講左會碌仲話係個誤會!為左做生意咁不揀手段!我係佢fb專頁留言唱佢,admin就del左我d留言話了解件事先再向我交代!我只係唔想更多既人受害!講真你間野係好係無問題唔洗用呢d咁卑鄙既手段黎做生意!佢係咁問我budget幾多係咁計數要我買到盡,都痴痴地!

水晶宮

甘既手法真係好有問題呀 !
你睇清楚佢係咪碌左你之前講既銀碼呀 !
我好耐無去過街既 facial 店喇,就係好怕呢啲。你往後每次去用你個package 都要睇實呀。我試過每次去都sell 我野,我唔理佢,佢個 facial 就做得越來越求其。 (平時fu 左啲乜可能唔知,但佢係有三次唔知乜乜噴面,佢就噴兩次 or 一次就算)

大宅

俾我一定會waive左佢,5係就報警,哩d行銷手法太dirty,一定要公諸於世,等d sis 5好再被騙。

別墅

引用:甘既手法真係好有問題呀+!+你睇清楚佢係咪

原帖由 Nbs 於 16-02-18 發表
甘既手法真係好有問題呀 !
你睇清楚佢係咪碌左你之前講既銀碼呀 !
我好耐無去過街既 facial 店喇,就係好 ...
我即刻睇個銀碼係岩,我同佢講我未試過去美容院d人未問過我就碌我張卡。佢不停講係誤會,之後我已經全程黑面佢都仲要叫我買多10part!你講既經驗我都試過。美容院你唔加錢做佢d野佢就愈黎愈黎hea,呢行真係無監管咩都亂黎

Nbs    發表於 16-2-18 17:40

別墅

引用:俾我一定會waive左佢,5係就報警,哩d行銷

原帖由 iksak 於 16-02-18 發表
俾我一定會waive左佢,5係就報警,哩d行銷手法太dirty,一定要公諸於世,等d sis 5好再被騙。

...
果陣我都好矛盾,因為都諗住join,加上又餓又暈唔想糾纏落去,返到去之後愈諗愈嬲

大宅

呢間野做咩treatment ga??

別墅

我唔知今次咁樣一鬧之後佢會唔會特登留難我等我買左package都卜唔到做,或者係我按身既時候點樣報復。當買個教訓。

別墅

引用:呢間野做咩treatment+ga?? +

原帖由 jamieyanyan 於 16-02-18 發表
呢間野做咩treatment ga??
做孕婦按摩,聲稱係第一間做孕婦按摩既公司。但個consultant好唔專業

別墅

Jennifer915 發表於 16-2-18 16:47
我覺得好地地佢問左我,我都會買,係佢佢既銷售手法極度反感!果陣搞到成9點野都未食又係咁sell,佢地完全 ...

其實我都諗左好耐去唔去。但好彩返工無去到
咁唔誠實,樓主真係慘 ,俾我我即刻退返錢都唔做

別墅

引用:Quote:Jennifer915+發表於+16-2-18+16:47+

原帖由 Laubread 於 16-02-18 發表
其實我都諗左好耐去唔去。但好彩返工無去到
咁唔誠實,樓主真係慘 ,俾我我即刻退返錢都唔做:anger ...
經過我係佢地fb不停唱開呢件事。岩岩市場部經理加埋碌我卡個consultant 3-line比我,當時人不停say sorry話佢承認佢做錯左。我好嬲咁講我既所有不滿!我話佢地明知我收工未食野直接過去,佢地又叫我9點後盡量唔好飲水會水腫,你地又sell到我9點,咁即係叫我唔洗食野?佢地有無考慮過人地大住個肚野都未食仲要比你不停sell再碌埋人張卡我唔係唔講道理我亦無屈佢地,最後佢地肯全數退款!個市場經理正常好多!!

別墅

Jennifer915 發表於 16-2-18 19:22
經過我係佢地fb不停唱開呢件事。岩岩市場部經理加埋碌我卡個consultant 3-line比我,當時人不停say sorry話 ...

Good 呀 都唔平架嘛 咁鬼貴呀
做左條氣又唔順 仲要拎人張卡去碌
為左追數賤到爆

大宅

引用:Quote:原帖由+jamieyanyan+於+16-02-18+發

原帖由 Jennifer915 於 16-02-18 發表
做孕婦按摩,聲稱係第一間做孕婦按摩既公司。但個consultant好唔專業
佢銷售手法好有問題

首頁

尾頁

跳至