在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

你哋d小朋友有無"花名"?

我大仔叫"朗勞",細仔叫"豬腩肉".

別墅

Re: 你哋d小朋友有無"花名"?

我大仔以前叫"bb"而家就叫"哥哥",所以佢d同學仔
都叫佢"哥哥", :lol: :lol: :lol:
細仔就無咩特別都係叫"弟弟",但佢有時會要我哋
叫佢做"哥哥",所以我哋有時都會叫大哥哥同哥哥仔
咁叫佢哋!!

大宅

我早期叫個仔做"豬豬"
而家叫佢做"老闆"
佢亞爺亞女麻就叫佢做"大舊"
因佢bb時好大舊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個女出晒名叫"書蟲",
細佬就叫佢"家家"(家姐個家)。
細佬就叫"肥包",
有時會叫"細細"(細佬個細) :lol:

大宅

我BB剛出世叫"BB豬"
現在佢爸爸叫佢做"爸叔"(因阿B經穿背心、短褲同涼鞋)

別墅

我o地叫個 B 做"墨丸面"~~
因佢脹卜卜o既面仔好似兩粒墨魚丸~~ :mrgreen:
Yummy Yummy~~
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

各位:

我瞳瞳個出世時我老公叫"炮彈人雞翼仔",因為我個囡出世時成個炮彈飛出來!!我地依家叫佢"大佬","老細","傻豬","亞b","bb豬",其他人叫佢表妹

別墅

大頭仔~因為仔仔好似爸爸咁大個頭
又有人叫佢紅蘋果,我就鍾意叫亞肥多d
:party: :-D

大宅

太多了........每到一個時期就會轉一轉嫁喇 :mrgreen:
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

Re: 你

my kid cll pillow ,because always need to take pillow when we go out

別墅

我個仔叫波仔,
真係人如其名~~~ :lol:

大宅

頭5個月就叫肥仔,因為佢都幾肥.
跟住就叫小吉,因為咩都食.
而家就叫大佬,認真大排 :mrgreen:
希希相薄 我叫大佬希,2002年8月14日出世

洋房

我大女無乜改花名叫琪琪.紙皮.BB.改姐姐.細女叫臭臭.臭晴.芷晴.細妺.靚女.

大宅

駿豬b!

大宅

我個女出世時叫奀支妹,出世時得2.6kg,叫叫吓變咗叫肥婆,依家叫叫吓又變返奀支妹喇,

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我個女而家比人叫 "朱古力", 因為佢游水領到皮膚黑左
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

男爵府

細仔
大隻B 因佢而加兩歲巳同人哋四歲咁高
最近多了一個新花名,多手仔. 係因係佢好鬼多手,成日搞人哋啲嘢!呢個花名係街市啲人安!

大宅

"豞仔" 因為佢成日好似豞仔咁"吓吓"然後伸絛脷出來.
"寶寶" 因為媽媽好錫佢,佢係媽媽即心肝.
"BB" 爸爸叫即.

男爵府

我成日都叫我個b做臭b

複式洋房

她叫小B、又名"豬脾" :wink:

首頁

尾頁

跳至