跳至

首頁

尾頁

別墅

近期嘅奶粉事件, 真係令到好多家長擔心....
澔霖就係飲"雀巢金裝助長1+", 由1歲開始就飲到而家....
唉! 已同佢安排咗下星期一去照超聲波, 希望冇事啦!

都唔明點解? 究竟而家係咩世界?? 點解d人可以咁樣???
咩都可以加毒素, 咩都可以"假", 良心究竟去咗邊? 唔通將來世界末日, 就係人類自己做成ge???
[size=small]Cammy

禁止訪問

別墅

多謝您呀~沙沙~
我都希望澔霖一樣冇事, 約定您christmas party見!

原文章由 沙沙 於 08-9-24 23:08 發表
狗姐..唔好太擔心...澔霖無事既...我見呢樹D好多小朋友飲左年幾都驗不到有事..未必有事的.
呢個世界真係越來越可怕...世界未日係人類造成..我都信架...不過唔到我地去諗..唯有開心D過 & 自己做好自己先..我係咪講得 ...

大宅

我仔仔都飲左"雀巢金裝助長1+", 由1歲開始!唉!
希望大家既小朋友冇事啦! 我今日會去約時間驗尿先!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

咁雀巢奶米糊有冇問題呀..個時我個女食好多...
有報告出左未...

大宅

雀巢有好多嘢都有問題...

原文章由 qq媽媽咪 於 08-9-25 16:42 發表
咁雀巢奶米糊有冇問題呀..個時我個女食好多...
有報告出左未...
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

回覆 #5 沙沙 的文章

沙沙講得好啱,好多嘢都係人類做成,人類富有食物需求大,低成本高生產又殘害動物,除咗自己種之外都冇樣嘢係安全......我本來都唔講,之前我發現有曱甴脚嘅奶粉就係呢隻,不過恩祈隻隻奶粉都食吓,都唔驚。
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

別墅

good news!!!澔霖個報告出咗啦, 無事呀!

別墅

精緻種植勳章

回覆 #1 狗姐 的文章

good!! 你可以放心哂喇~ 
澔霖bb~~快高長大身體好~~~~~ !!!

仲有喎,如果你會煲開奶茶,你記得要浸d料15mins後過水先煲呀,因為藥材鋪老細話我知大陸藥材依家落好重硫磺喎

別墅

thank you!

原文章由 elaine808e 於 08-9-30 15:56 發表
good!! 你可以放心哂喇~ 
澔霖bb~~快高長大身體好~~~~~ !!!

仲有喎,如果你會煲開奶茶,你記得要浸d料15mins後過水先煲呀,因為藥材鋪老細話我知大陸藥材依家落好重硫磺喎 ...

首頁

尾頁

跳至