親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

機票幾錢先至叫底, 通常幾時做特價 ?
可唔可以分享下。 Thanks !

大宅

回覆:暑期想去韓國, 機票幾錢先至叫底

大韓同韓亞而家好似有promo,連稅二千頭,傳統機算抵!

大宅

引用:大韓同韓亞而家好似有promo,連稅二千頭,傳

原帖由 figo10 於 16-02-28 發表
大韓同韓亞而家好似有promo,連稅二千頭,傳統機算抵!
暑期要 $ 36xx, 返而2017 新年就 2千頭。

禁止訪問

大宅

引用:如果KE, OZ 暑假連稅 $2300~2500, 都算非常

原帖由 kkclub 於 16-02-28 發表
如果KE, OZ 暑假連稅 $2300~2500, 都算非常靚價,廉航 HKE, Jin Air, Jeju... 連稅及行李費,可能都貼住二 ...
Thanks !

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

KCMC 發表於 16-2-28 09:10
機票幾錢先至叫底, 通常幾時做特價 ?
可唔可以分享下。 Thanks !

我見7月中,hke 午機去午機返都有$2仟幾。吾駛搭夜機。你可以試下

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:暑期想去韓國, 機票幾錢先至叫底

暑假好少有promo, 自己覺得啱價就買啦

公爵府

引用:暑假好少有promo,+自己覺得啱價就買啦 +

原帖由 TMC3012 於 16-02-28 發表
暑假好少有promo, 自己覺得啱價就買啦
朋友上年暑假去,hke 二大二小包行李 $48xx (25 去,60 回)

不過要早一年買,即 2014 八月買 2015 八月

可惜呢 d 機會永遠唔會係我

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我1月頭買8月尾大韓(午機去晚機返)連hotel(5晚)都係HkD34xx 1位,不過現在唔知重有無呢個promotion la.....我係experia book

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

20462046 發表於 16-2-29 05:34
朋友上年暑假去,hke 二大二小包行李 $48xx (25 去,60 回)

不過要早一年買,即 2014 八月買 2015 八月
=啲人搶到$22咁, 見到有去程, 但啲時間唔啱, 即係冇用

大宅

回覆:rebecca0113 的帖子

唔該晒咁多位, 今次係我第二次自由行, 做定功課想知點可以買到底嘅機票。真係唔該晒大家 !

首頁

尾頁

跳至