自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:choco_soup 的帖子

我成日一位,我唔中意應酬

水晶宮

回覆:點解得一個人唔可以出街食野?

我帶埋麻煩阿仔買唔到野, 我成日都自己出去買野, 食埋野

珍珠宮

我唔鍾意自己一個食,如果得自己一個寧願外賣,因為成日覺得搭枱同人地食好怪,由其人地一pair或一家大細,自己對眼唔知望邊到好,好唔自然

laiyuen    發表於 16-3-6 22:40

男爵府

年輕人怕寂寞怕一個人咪要搵人陪,上左年紀就會珍惜一個人既時間,減少social

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我有時都好享受一個人出街食嘢

大宅

我非常喜歡一人出去食嘢
不知幾自在又開心

大宅

我就經常自己一個人出去食野!

男爵府

回覆:bobo000 的帖子

咪係。一個人食攞住本書邊食邊歎又唔駛應酬其他人。正

子爵府

有咩咁奇。我成日一個人食野。

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:啲人真係,我不知幾想可以自己一個去食嘢行

原帖由 henry102 於 16-03-06 發表
啲人真係,我不知幾想可以自己一個去食嘢行街,要湊細路冇計咋

...
湊小朋友真糸冇哂自由

禁止訪問

子爵府

親子王國15週年勳章

男爵府

引用:有時一個人食不知幾free,我超鍾意,因為可

原帖由 zara_kwong 於 16-03-06 發表
有時一個人食不知幾free,我超鍾意,因為可以靜下relax下!
我都係咁諗

男爵府

...
唔好話食嘢,如果有時間自己去睇返場劇仲正(生bb前係絕對唔會咁做)

男爵府

引用:Quote:原帖由+henry102+於+16-03-06+發表啲

原帖由 lavender_baby 於 16-03-06 發表
唔好話食嘢,如果有時間自己去睇返場劇仲正(生bb前係絕對唔會咁做)

...
呢樣對我來說有點奢侈,如果可以在家煲戲冇人嘈我已經心足

公爵府

我c6都唔肯一個人出街食野,佢話寧願唔食,我答佢:「咁你唔好食啦」。我而家成日湊仔,不知幾想一條友出街,叫c6湊仔等我一個人出去睇場戲食餐飯,心情都好d,我一個人出去,c6問使唔使陪我,我話唔使,最好連電話都唔好打俾我。

禁止訪問

水晶宮

...
我都係,好享受可以自己出街唔駛湊住對仔女

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:bobo000 的帖子

好多人都一個人食野架!

子爵府

成日送左阿囡上興趣班就一個人快閃食,好過㽼

首頁

尾頁

跳至