嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

其實bb 未出世,唔知佢會唔會中意呢 ?

水晶宮

回覆:DIY sensory toy

第二面

水晶宮

第三面

水晶宮

第四面

男爵府

好有心思,但要有心理準備好快就會被小朋友搣爛

水晶宮

引用:好有心思,但要有心理準備好快就會被小朋友

原帖由 scgift 於 16-03-18 發表
好有心思,但要有心理準備好快就會被小朋友搣爛
haha 係~ 所以我都係用屋企啲淨餘物資。。。唔知幾多個月開始可以玩呢 ? 幾多個月開始唔怕佢放細野入口 ?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Nbs 發表於 16-3-18 15:27
haha 係~ 所以我都係用屋企啲淨餘物資。。。唔知幾多個月開始可以玩呢 ? 幾多個月開始唔怕佢放細野入口 ?

...
好老實整得好靚, 但真係不適合畀太細小朋友玩.

好多配件都係用膠水 (熱溶膠) 黏上去, 小朋友口痕去咬時真係會咬甩左, 到時吞埋落肚.

仲有係膠紙都幾多, 細小如金粉類已經怕佢整穿個膠袋............

等小朋友兩歲左右先教佢一齊做親子勞作啦.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

引用:Quote:Nbs+發表於+16-3-18+15:27+haha+係~

原帖由 miriam 於 16-03-19 發表
好老實整得好靚, 但真係不適合畀太細小朋友玩.

好多配件都係用膠水 (熱溶膠) 黏上去, 小朋友口痕去咬時真 ...
aiyore 我仲以為熱溶膠好實添 !! 其實我都怕個膠袋會穿haha... 唔知有咩適合小bb 呢 ? 我都跟youtube 整,實際上無湊過 bb (第一胎), 其實唔識。。。

水晶宮

唔知大少少既 bb 例如 9 個月會唔會好啲 ? 定係破壞力更驚人 ?!

子爵府

回覆:Nbs 的帖子

Bb實中意

水晶宮

引用:Bb實中意 +

原帖由 chichiwing 於 16-03-24 發表
Bb實中意
希望啦 thanks 其實可能係媽媽 (我) 玩得開心啲。。。

首頁

尾頁

跳至