跳至

首頁

尾頁

大宅

大家記得準時出席呀~

11:45am開始入場...
12:00生日會就開始架喇~
12:30開始buffet, 食物供應2小時

入場憑e-mail (之前已經send晒俾大家)
入場時會派發
1) label一份 (請貼係bb+爸爸媽媽身上), 方便大家認識大家
2) 比賽label 一set三張, 分別由於投票sweet笑容, 餅印 及 可愛bb game
3) 磁石貼一張
4) 每個生日BB有一件bb樣的T恤(放了入環保袋內的)
5) 入場禮物包2個

入場後, 請跟我們的座位安排入座

之後大家可以去投票, 我地已將3個GAME的參賽照片貼出;
亦都可以去排隊同生日CAKE合照;
亦可以去排隊同大型DWE公仔合照;

12:00生日會就開始~~

全日RUNDOWN每張枱我地都有一張~

每張枱安排12個座位, 大人, 小童, BB都佔一個位

###################

訂購了SMARTFISH的媽媽, 我會明天找你地取貨~

我們RECEPTION將於12:15停止, 遲到的媽媽, 請自己睇座位表及floor plan入座, 再到table 1 找我們工作人員點名及抽入場禮物~

生日會當天有超過90份抽獎禮物, 每人最少抽到一份 , 希望大家可以滿載而歸

最後, 我們幾位籌備生日會的媽媽, 都是新手, 沒有經驗, 希望大家多多包含...
明天過一個開心的生日會~

謝謝~~

[ 本文章最後由 ky2005 於 08-10-1 17:15 編輯 ]

[/url]

大宅

回覆 #1 ky2005 的文章

好期待又好緊張呀..

大宅

好羨慕你地! 我地07年11月有生日會嗎?
祝你地明日happy lar!

大宅

超級期待呀~

男爵府

好媽媽勳章

yes, 好期待...先辛苦各位義工媽媽的幫忙...希望明天大家都反得開心

仲有, 預祝各bb 1歲生日快樂, 身體健康
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Thank you! Thank you!

複式洋房

Yeah, I am so excited... looking forward to see you all soon!

In the meantime, thank you for all the mama's hardwork!

複式洋房

真係要多謝發起人及主辦者,真係辛苦你地la....

明天可以看到約90個即將一歲的bb,真係好感動呀...大家還記得一年前bb即將出世的心情嗎? 大家有沒有想像到自己的bb是現在這個模樣呀....

一時多左d感觸...因真係覺得時間過得真快...

別墅

辛苦哂啦~ 希望聽日大家玩得開心d!

大宅

好期待呀~~ 希望大家都玩得開開心心, 給0710 babies一個難忘嘅 1st Birthday Part!!

welcome to audreyMAmi BLOG

男爵府

畀面勳章

多謝咁多位義工媽媽,我真係好期待明天0既生日會呢!

大宅

萬分多謝義工媽咪
好期待今天的生日會

大宅

不知道有沒有人臨時不去,可以讓一個位出來呢?一位原來BB舅舅放假想一起去
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

洋房

好開心、好期待, 好多謝好多謝各位義工媽媽的籌備。

大宅

thank you all to make our BB's birthday a special one !!
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

男爵府

好唔開心呀,我記錯時間,以為係晚上...發現的時間已係四點啦...
點解我會咁架...
好內疚呀.令bb唔可以出席...

唔知我可唔可以攞番d紀念品呀..

[ 本文章最後由 Smilesun 於 08-10-1 16:03 編輯 ]
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

原文章由 Smilesun 於 08-10-1 15:56 發表
好唔開心呀,我記錯時間,以為係晚上...發現的時間已係四點啦...
點解我會咁架...
好內疚呀.令bb唔可以出席...

唔知我可唔可以攞番d紀念品呀.. ...

你好, 你的磁石貼在我手上...
你俾地址我, 我寄回給你...
至於T恤... 未知發生咩事, 但真的一件都沒有了...

[/url]

首頁

尾頁

跳至