自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

peppep2012 發表於 16-3-31 08:06
最憎開緊工趕緊野時比啲無聊人whatsapp, 唔覆仲要比人公審,樓主自己檢討下

...
我都最憎人覺得我好得閒, 好似我返緊工咁, 有人 ws 我, 冇問題, 問多兩句我未覆, 隔一陣仲要係咁問我點解唔覆佢, 我真係火都黎, 大佬呀你有冇返過工架, 就算我唔係忙, 呀頭係度我都不能狂按電話啦! (我做寫字樓) 我就算按到睇到, 我打野覆你都要按一輪啦, 你真係覺得我可以係經理面前係咁按電話??

放工, 坐車, 都唔係一定拎電話出黎架, 有 d 人可能係, 但我唔係囉, 回到家, 食野, 睇電視, 都唔睇下個電話............ 我覺得咁樣好正常, 但有 d 人就會覺得, 有冇咁忙, 忙到成晚都唔覆呀?

其實, 真係唔係忙囉, 但真係唔係下下睇電話囉.....

大事化小, 小事化毛.........

禁止發言

複式洋房

我覺得對方無問題噃,只係遲左覆啫

複式洋房

bkfans 發表於 16-3-31 08:07
有人POST左, 去左第二個討論區鬧我地
邊個討論區呀?咩版?

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至