美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

jy0022 發表於 16-3-31 10:06
bodibra比錢模式有乜唔好?我都想去試下佢啲bra
如果你想有折,你要用錢買積分咭,例如如果買6000蚊就會有7折的話,咁即係你要用6000蚊去買有價值7800的積分咭,咁你以後拎住張咭買野,7800蚊的產品就可以裡面扣……如果你當日買2830元,咁就會7800-2800,另外尾數30蚊要俾現金,咁張咭結餘5000蚊。
所以係咪一開始買左6000蚊的話,真係會好擔心佢執笠架!

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:jy0022 發表於 16-3-31 10:06 bodibr

原帖由 babybabywanted 於 16-03-31 發表
如果你想有折,你要用錢買積分咭,例如如果買6000蚊就會有7折的話,咁即係你要用6000蚊去買有價值7800的積 ...
咁又真係唔多好喎。。。

大宅

jy0022 發表於 16-3-31 12:57
咁又真係唔多好喎。。。
同埋我覺得佢地D sales有d都好流,因為佢地公司係度都唔度就拎俾你試,當然有D經驗好嘅就揀到個好。但試過有D唔多ok,死撥d肉,之後一郁就走位,但都格硬話你啱,都幾炆架!但佢d bra 收副乳我覺得都幾work

複式洋房

回覆 babybabywanted 的帖子

要咁嫁....咁我都係去返satami!!!

複式洋房

我已經去左satami買左bar!!
本來係想係bodibar買,因為係satami買左先,
下個月再買啦!bodibar真係專業好多既!
Bodibar真係好吸引!

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆:仲有無人去蔡太度買bar!?不要賣廣告!

唔信香港咁多牌子嘅bar唔好得過呢位乜太
我未去過,不過都聽聞過佢做生意手法,我無興趣要show個body比現場嘅人士觀賞。

大宅

回覆 av0205 的帖子

係呀...款又靚,又包得夠..Around 3-4xx蚊一個

複式洋房

剛剛買左兩個月,同大家一樣嘅經歷,本身我係外擴嘅,着多件橋拉反埋我都覺得合理,但我明明瘦底着開70c係都夾硬話壓胸要我着80b,好好奇禁平時着80個d要着咩呢?但佢件橋又好似有少少用,所以都會着多一排睇下

男爵府

引用:我已經去左satami買左bar!!本來係想係bodib

原帖由 av0205 於 16-04-04 發表
我已經去左satami買左bar!!
本來係想係bodibar買,因為係satami買左先,
下個月再買啦!bodibar真係專業好 ...
我以前都有著bodibra, 但真心覺得唔抵,越黎越貴,成日話冇貨,一等又兩個星期。。。又話要keep 住著,咁點keep 呢,成日等
宜家著莎娜美好好

侯爵府

Melodyangel 發表於 16-4-7 08:20
我以前都有著bodibra, 但真心覺得唔抵,越黎越貴,成日話冇貨,一等又兩個星期。。。又話要keep 住著,咁點 ...
有時的確係會無貨,要訂,但我又覺得唔係問題喎,都唔會要等好耐,咁著梗的bra著多一兩個星期唔會爛架嘛…… 以我經驗,係真係越著越貴,因為升左cup,款唔同,布料又多左,扣都會由兩個變三個,四個,所以真係會越著越貴,我第一次戴時,係3百幾蚊一個,而佢地教我唔好買咁多個,買兩個就好,因為最初戴,係會矯得好快,兩三個月可能已經要轉款啦…但著耐左,個型定左就唔駛再轉款,咁樣個bra就可以著耐好多… 我而家其實一年先買兩次……不過,可能係我唔夠勤力……

侯爵府

Melodyangel 發表於 16-4-7 08:20
我以前都有著bodibra, 但真心覺得唔抵,越黎越貴,成日話冇貨,一等又兩個星期。。。又話要keep 住著,咁點 ...
不過如果以正價黎計,佢真係好貴,我而家著梗個款要八百幾蚊一個,我係因為買左分,有七折先五百幾蚊個,如果係正價,我都唔會買,所以點解我一直唔鍾意佢俾錢模式,根本就係,你想平D就係先擺低舊錢囉……
如果你有親戚朋友一齊著會好D,可以大家一齊share,咁就可以買最多折的plan,我就係咁做……如果唔係,一個人買咁多好難用晒……變相最尾可能因為積分到期亂咁買就仲嘥錢!

大宅

之前好忙,又懶,一路都無去換bra,到後尾有成三千蚊未用又到期,我又再買多個新plan...簡直無限loophahahahaha

侯爵府

引用:回覆+babybabywanted+的帖子之前好忙,又懶

原帖由 得得baby 於 16-04-07 發表

之前好忙,又懶,一路都無去換bra,到後尾有成三千蚊未用又到期,我又再買多 ...
我唔會架!我次次計岩用清晒,到下次真係要買先開過張,因為咁早買驚過期,而且,我成日都想搵代替品,好想脫離呢種俾錢模式,買bra搞到好似做facial咁! 但係因為我媽係satami根本無一個款佢戴得靚,而我都覺得bodibra齊碼d,因為佢d size 分得好細的,所以次次又死死地氣又走去開過張積分咭!

侯爵府

引用:回覆+babybabywanted+的帖子之前好忙,又懶

原帖由 得得baby 於 16-04-07 發表

之前好忙,又懶,一路都無去換bra,到後尾有成三千蚊未用又到期,我又再買多 ...
仲有係,你未用完佢有時會同你講,再買有多d優惠個d,如果我d分未用完我唔會睬佢囉~ 擲住晒d錢... 我直接同佢講,買咁多,我驚你地執笠喎~

所以我永遠用完晒一張積分先會係有需要時再開~

首頁

尾頁

跳至