自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:我仲可以點同老公講?長

有冇check佢電話睇過?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:剛剛同c6係電話到講,我好認真講,我係人,

原帖由 前世今生 於 16-04-04 發表
剛剛同c6係電話到講,我好認真講,我係人,唔係機械人,我有感情,唔可以容忍一次又一次咁樣同個女同事咁過 ...
希望你c6真係知錯唔好再咁做
只怕佢以後收收埋埋咁傾,返家前del msg
樓主攞唔攞到財政大權?

珍珠宮

引用:比著我真係一早已經忍唔到根本當樓主無到!

原帖由 jennyleung 於 16-04-04 發表
比著我真係一早已經忍唔到

根本當樓主無到! 個女同事又係好有問題
同意,嗰個女人都好有問題啦!
自己有男朋友仲同個有家室嘅男人日傾夜傾,人地旅行都傾?!
我d姊妹去旅行都會whatsapp下,但講兩句都會叫佢地唔好掛住玩電話,唔阻住人地啦!
不過而家呢個社會就係有好多呢d賤女人,就算係冇嘢又點,佢嘅行為已經嚴重影響人哋家庭關係啦!用好啱傾嚟做藉口,兩條友都自私到爆,冇諗身邊人嘅感受,不知所謂!
記得樓主係難得去旅行,咁都比個賤女人掃晒慶,真係唔抵!!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jennyleung 於 16-04-04 發表

原帖由 Lorican 於 16-04-04 發表
我d姊妹去旅行都 ...
oh sorry,記錯咗係另1位jm,,不過難唔難得去旅行都好啦,比個賤人阻住晒都唔抵!

子爵府

我公司幾pair 上司下屬婚外情, 成日扮出trip 就搞埋一堆
公私不分 , 雖然男的死攬女的話帮得手, 其實全公司系人都睇得出, 死扮冇私情
全部最後都因為老闆最後都睇到, 条条小三下屬都被即時革走

睇得多公司的偷情人辦, 樓主你吾系多心了
比我一定出warning letter 比c6

已刪除用户

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

可否揾阿媽揍仔?為自己為頭家,自己出返職場增值兼扮返靚,揾friend扮同事想同你熟,睇佢有咩感覺?
就算佢走咗,你都有後著,女人當自強

請勿打招呼~

伯爵府

引用:近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,

近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
我會整理好錢銀方便,有咩事都有d錢袋下。
精神上已經同個女同事一齊啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

你c6好有問題,係又d野!

男爵府

我就係已經係小朋友返左學,搵啲part time做,唔洗成日係屋企咁悶,又可以識多啲人,但始終唔可以搵得多,因等緊公屋,只可以搵part time做下

有jm問check c6電話,其實check電話呢樣係冇用架,有野既人又唔想比人知,返家前就會del哂啲信息同電話記錄,比到你睇又點?都已經比人過濾哂既電話,睇黎冇意思

不過c6個電話係比唔人睇,set左密碼,佢以為我唔知個密碼,但我其實係知,佢開機時唔知比我睇到,不過就算我知,我都冇睇過,因為真係睇黎都冇意思

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

前世今生 發表於 16-4-4 13:50
近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
直到現家,我覺得就算佢地未一齊,我都覺得c6同女同事有啲野囉,c6話女同事有男朋友,我就話有男朋友又點?唔代表會冇野!

同意你的講法, 吾識幫你, 我公司都有個用男朋友做掩眼法的女仔, 個男同事又係有兩個小朋友, 我覺得個女仔好衰

琥珀宮

明顯享受曖昧中

大宅

引用:我就係已經係小朋友返左學,搵啲part time

我就係已經係小朋友返左學,搵啲part time做,唔洗成日係屋企咁悶,又可以識多啲人,但始終唔可以搵得多, ...
居然set密碼唔俾老婆知,好有古怪

男爵府

引用:Quote:原帖由 前世今生 於 16-04-04 發表我

原帖由 盧妹妹媽咪 於 16-04-04 發表
居然set密碼唔俾老婆知,好有古怪
因為幾年前,我有keep住睇佢電話,亦都因為咁嘈過好多次,嘈到離婚咁濟,所以現家協定左,大家唔睇大家個電話,當然我都有set密碼而佢係唔知,只係佢密碼我就知

而點解我知亦唔睇佢電話,就係之前我所講,睇又點,佢返家前已經del哂所有野,睇黎都冇意思

大宅

引用:Quote:原帖由 jennyleung 於 16-04-04 發表

原帖由 Lorican 於 16-04-04 發表
我d姊妹去旅行都 ...
非常同意、真係好多呢D賤女人、明知個男有家室都勁揾個男傾、我有2-3個朋友個c6又係咁同女仔傾、真係好討厭呢D女、吾知咩心態!覺得呢D女好主動同好姣、不過個男都吾好得去边!

侯爵府

我試過(同樓主你唔同情況)send全家福比佢,叫佢記住自己有頭家,今日係你要放棄我地,我對你好失望

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:ahpoo 發表於 16-4-4 14:54 你信唔信

原帖由 bkfans 於 16-04-04 發表
通常出軌第一步都係純友誼.

如果出軌第一步唔係純友誼, 果啲叫做叫雞.

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

擺到明有嘢,如果我 c6 去旅行時同女同事咁傾法兼影手信俾佢睇,我會連電話都掟爛佢

依家你要開始盡立佢啲錢,同佢講明你嘅底線已到極限 。你要諗定後路,搵定工,搵定工人湊小朋友好了。你 c6 依家已又盲又聾,跟本無理你感受,佢咁攪法,頭家遲早散

伯爵府

要他回家後, off電話

凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

男爵府

開心吸收勳章

引用:Quote:ahpoo 發表於 16-4-4 14:54 你信唔信

原帖由 bkfans 於 16-04-04 發表
通常出軌第一步都係純友誼.

如果出軌第一步唔係純友誼, 果啲叫做叫雞.

首頁
45678...9

尾頁

跳至