自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

點解間間健身公司既手法,都要鋸到人一頸血,搞到原先好想去做下gym, 都唔敢行入去
唔介意俾幾百蚊月費,但唔好狂sell野 煩住哂,如果有一間逐月交費結算,老實唔鋸客、唔煩客既,可能仲好生意,我第一個報名
應該好多人都同我一樣

大宅

回覆:假如有間老實健身公司,會唔會幫趁?

我join左
最少三個月1080
你啱唔啱
Elitx Fitnesx Hung Hom

wcpcelia    發表於 16-4-5 14:09

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

innisfree 發表於 16-4-5 13:09
我join左
最少三個月1080
你啱唔啱
e..我都係join呢間wor

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

maymay88 發表於 16-4-5 13:06
點解間間健身公司既手法,都要鋸到人一頸血,搞到原先好想去做下gym, 都唔敢行入去
唔介意俾幾百 ...

最好 join 一些每個月交費無約簽的 gym

水晶宮

回覆 maymay88 的帖子

PURE FITNESS 咪係囉, 不過貴之MA.

大宅

引用:我join左最少三個月1080你啱唔啱Elitx Fitn

原帖由 innisfree 於 16-04-05 發表
我join左
最少三個月1080
你啱唔啱
任玩? 有無yoga?

男爵府

PURE咪老實囉,不過貴之嘛,我join咗3年,無人煩過我,無人sell過我。

大宅

回覆:maymay88 的帖子

Pure fitness, 不過月費比其他貴少少

男爵府

引用:PURE咪老實囉,不過貴之嘛,我join咗3年,

原帖由 love45 於 16-04-05 發表
PURE咪老實囉,不過貴之嘛,我join咗3年,無人煩過我,無人sell過我。
Agreed. Pure. 從來冇人煩過,但真係貴

侯爵府

引用:點解間間健身公司既手法,都要鋸到人一頸血

原帖由 maymay88 於 16-04-05 發表
唔介意俾幾百 ...
其實可以去政府體育館的健身室
一定老實

FJmom    發表於 16-4-6 05:50

珍珠宮

要唔sell人, 就月費一定貴

我join左過p記3年, 係開頭有點煩, 之後都冇咩理我了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

love45 發表於 16-4-5 14:26
請問幾錢個月?

大宅

引用:Quote:原帖由 maymay88 於 16-04-05 發表點

原帖由 ipipipip 於 16-04-05 發表
其實可以去政府體育館的健身室
一定老實
我都想, 但要上左堂先比玩, 而我呢區果個course ,長期都full

男爵府

其實我join過Californix同physicax各一年都冇人理我

珊瑚宮

queena0077 發表於 16-4-6 01:09
我都想, 但要上左堂先比玩, 而我呢區果個course ,長期都full
me 2

男爵府

我join過Californix同physicax好多年,都冇人理我。可能我只玩上堂果啲,直出直入,無時間俾佢哋sell。

我覺得如果玩舉鐵果啲,好易比人sell,因其實果啲真係要識玩,唔識玩一睇就知,同真係危險嘅,好易扭親。

公爵府

我之前join過P記兩年,係跑步同做吓器械,初初有啲唔係好識用會問吓啲教練,咁啲教練教完都會sell 兩句叫我join course,不過話左唔需要就唔會再煩你,我覺得ok嘅!

男爵府

我都係Join pure fitness

男爵府

引用:我都係Join pure fitness

原帖由 吱喳momo 於 16-04-06 發表
我都係Join pure fitness
請問大約幾錢一個月?

大宅

好多屋苞樓下都有會所,都唔多見人用

更何況去比錢join 個唔就腳ga gym

首頁

尾頁

跳至