自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

丫雅 發表於 16-4-12 12:35
我笑點低,睇完你句嘢笑左
你講真架?
開心就好~

侯爵府

引用:唔評論人地放咩頭像係人地自由咁都要管不如

原帖由 Flowerpig 於 16-04-12 發表
唔評論

人地放咩頭像係人地自由
吹下水姐,佢放裸照都唔關我事啦

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

侯爵府

引用:我冇呢d朋友, 冇意見

原帖由 nieualma 於 16-04-12 發表
我冇呢d朋友, 冇意見
其實我都無呢d朋友,係我老公個frd

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:點睇用自拍嘟嘴大頭相做頭像,

嘟嘴其實唔係人人嘟到靚,有些變了豬咀

子爵府

講真,fb最怕見到不停自既相出現

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

侯爵府

引用:講真,fb最怕見到不停自既相出現

原帖由 me-ism 於 16-04-12 發表
講真,fb最怕見到不停自既相出現
最近唔知咩事,每日幾次四連拍

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-12+發表講真

原帖由 mwmyway 於 16-04-12 發表
最近唔知咩事,每日幾次四連拍
通常我時運高會睇唔到

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

伯爵府

樓主咁留意C6的朋友
因為佢姣你C6?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+岚月亮+於+16-04-12+發表點解

以前都唔覺得佢咩,但最近佢性情大變,日日自拍幾輪,頭像icon換曬自拍側面嘟嘴大頭相,應該係姣掛?其實我 ...
大家都興咁樣影相者。
未必姣既,以前都唔興自拍嘎,咁唔通宜家自拍個d人又係姣咩

侯爵府

引用:樓主咁留意C6的朋友因為佢姣你C6?

原帖由 chanchanmichell 於 16-04-12 發表
樓主咁留意C6的朋友
因為佢姣你C6?
d人話佢share飯比我老公唔share埋比我有問題,可能係姣我老公掛,我唔知啦,因為覺得我老公唔值得姣

子爵府

引用:Quote:原帖由+chanchanmichell+於+16-04-12

d人話佢share飯比我老公唔share埋比我有問題,可能係姣我老公掛,我唔知啦,因為覺得我老公唔值得姣

...
點解呢?

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:請問大家會點睇?我自己就覺得洗唔洗甘姣呀

請問大家會點睇?
我自己就覺得洗唔洗甘姣呀……

simple is the best~

侯爵府

引用:Quote:原帖由 mwmyway 於 16-04-12 發表d人

點解呢?
咩點解?點解我老公唔值得?一句到尾,無錢

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-12+發表點解

咩點解?點解我老公唔值得?一句到尾,無錢
下!要姣唔一定係因為對方有錢喎

翡翠宮

咁要睇下佢本身靚唔靚喎,如果嘟個豬咀出黎,我會唔想睇囉!!

侯爵府

引用:咁要睇下佢本身靚唔靚喎,如果嘟個豬咀出黎

原帖由 小manman 於 16-04-12 發表
咁要睇下佢本身靚唔靚喎,如果嘟個豬咀出黎,我會唔想睇囉!!
最近整完容都唔靚,但就超級無敵自信

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

姣由心生,米奇美妮日日o都咀丁字腳扮Q,無人會覺得姣掛

男爵府

香港女仔最hit既post

侯爵府

引用:Quote:原帖由 mwmyway 於 16-04-12 發表咩

下!要姣唔一定係因為對方有錢喎
我老公又無錢又唔高大又唔靚仔又對我好,仲姣佢?肯定盲左

侯爵府

引用:姣由心生,米奇美妮日日o都咀丁字腳扮Q,無

原帖由 Charlotte_mom 於 16-04-12 發表
姣由心生,米奇美妮日日o都咀丁字腳扮Q,無人會覺得姣掛
唔講唔覺哈哈哈!由細睇到佢大,淨係覺得佢可愛得意靚

首頁

尾頁

跳至