懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家用咩牌子奶樽?
有冇人試過mam ?

Avent 好多人用 .. 但我覺得個咀硬左d ?

大宅

引用:大家用咩牌子奶樽?有冇人試過mam

原帖由 Mineko 於 16-04-14 發表
大家用咩牌子奶樽?
有冇人試過mam ?
真係要慢慢比亞b試下,先至知邊隻岩喎

別墅

avent我個仔唔食,NUK我覺得就太軟了,我仔就用DODIE,雖然唔係好出名,但我覺得唔錯,同埋佢標明係法國製造,用得安心D啦!你可以試下!

子爵府

引用:avent我個仔唔食,NUK我覺得就太軟了,我仔就

原帖由 Jopoon1984 於 16-04-27 發表
avent我個仔唔食,NUK我覺得就太軟了,我仔就用DODIE,雖然唔係好出名,但我覺得唔錯,同埋佢標明係法國製造,用 ...
我大仔都用dodie ..
但佢個流量出水柱呀 我仔有時飲飲下拎出來噴到成面奶所以想細b換個brand
Nuk I think too soft too

打算試下Mam ..如果吾好 我會用返dodie 算

子爵府

引用:avent我個仔唔食,NUK我覺得就太軟了,我仔就

原帖由 Jopoon1984 於 16-04-27 發表
avent我個仔唔食,NUK我覺得就太軟了,我仔就用DODIE,雖然唔係好出名,但我覺得唔錯,同埋佢標明係法國製造,用 ...
你用邊隻dodie ?3 角樽扁頭? 定三角圓頭3速果隻?

別墅

回覆:Mineko 的帖子

我仔係用三角形變速奶樽,因佢細個嘔奶嘔得好勁,後來發現原來佢飲得太急,之後用左dodie 變速嘴,可以隨意調節出奶既速度,嘔奶情況改善左,你試下鬆口時轉番個速度,又或者係咪鬆口鬆得太急!?因我個仔又好少試過射到面係喎。

子爵府

引用:我仔係用三角形變速奶樽,因佢細個嘔奶嘔得

原帖由 Jopoon1984 於 16-04-28 發表
我仔係用三角形變速奶樽,因佢細個嘔奶嘔得好勁,後來發現原來佢飲得太急,之後用左dodie 變速嘴,可以隨意 ...
我都用三角形 但唔系變速果隻 ..只是防入風
下次試下變速先 ..

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

其實分別是否不大?

子爵府

引用:其實分別是否不大?

原帖由 poonsun 於 16-04-28 發表
其實分別是否不大?
大ga 都... 不過我諗真是睇bb..最後我決定 試曬佢 由佢自己擇

首頁

尾頁

跳至