婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

bb係埋身食人奶,我老公4個月以黎5會同bb換片,近兩個月bb一喊佢就話bb煩,5肯抱丫b,依排仲會好惡同我講“你個女又喊到拆天”又5氹佢,我好5開心,好似生左個麻煩佢架“野”出黎,我依家諗如果冇生到bb佢會5會仲對我咁

子爵府

回覆:kareneyipchan 的帖子

你係 ftm?

男爵府

回覆:老公5肯湊bb(呻)

你有冇問返佢:個B個老豆係邊個?

已刪除用户

回覆樓主:

別墅

micling 發表於 16-4-25 21:51
你係 ftm?

係丫,其實bb平時大大小小都係我理,我只係想佢氹下就夠,我知佢搵錢辛苦,我女好想搵個窿同丫b捐埋5好嘈到佢

別墅

你係 ftm?

係丫,其實bb平時大大小小都係我理,我只係想佢氹下就夠,我知佢搵錢辛苦,我女好想搵個窿同丫b捐埋5好嘈到佢

別墅

你係 ftm?

別墅

藍尾巴 發表於 16-4-25 22:18
個女佢無份既

我想出反黎做野搵錢養丫b,我知丫b有時嘈下喊下佢就咁恶,我自己好大壓力,5通我毒啞佢咩,我最驚係我姑奶同我99講咁咁咁

複式洋房

個個BB都喊㗎啦,係佢哋表達情緒嘅方法嚟㗎喎,你個囡未出世嗰陣你老公唔知咁係好正常嘅咩?

男爵府

你老公唔好以為搵錢返嚟養家就好巴閉

FTM喺屋企都好大貢獻架
你兩個其實係有咗先結婚定係有共識先生bb架

伯爵府

回覆樓主:

同你隻佬講bb: 可以笑的話不會哭
再嘈叫佢攞返自己條精蟲,阿女跟返自己。4個月大已經好好玩既階段,遲啲識行識走睇嚟你老公都係咁。。。

Jolin_Yuen    發表於 16-4-26 13:30
wcpcelia    發表於 16-4-26 11:29

別墅

xavierma215 發表於 16-4-26 02:03
你老公唔好以為搵錢返嚟養家就好巴閉

FTM喺屋企都好大貢獻架

有共識,只係估5到依家咁,我有時見佢喊我真係想抱佢走

別墅

giraheiyear 發表於 16-4-26 08:05
同你隻佬講bb: 可以笑的話不會哭
再嘈叫佢攞返自己條精蟲,阿女跟返自己。4個月大已經好好玩既階段,遲啲 ...

我大肚後期起媽度住,少見少磨擦,多埋Yb更多事,而家我都想反去以前(emoji)

大宅

我係在職媽媽,阿女依家3歲,阿女啱啱出世,c6好開心,成日抱佢,到3,4個月可能熱情過咗,佢開始返回現實,成日話阿女半夜喊,嘈住佢瞓唔到,冇精神返工。大佬我夠要返工,我要起身安撫阿女,仲要俾你哦,我仲辛苦。到阿女大咗d識叫爸爸,識行,佢又好返d,呢個係一個過度期,可能一個人搵食佢有更大壓力,試下等佢心情好嘅時候同佢傾下。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:bb係埋身食人奶,我老公4個月以黎5會同bb

原帖由 kareneyipchan 於 16-04-25 發表
bb係埋身食人奶,我老公4個月以黎5會同bb換片,近兩個月bb一喊佢就話bb煩,5肯抱丫b,依排仲會好惡同我講 ...
直覺佢只想要「佢個仔」
唔鍾意女?

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

kareneyipchan 發表於 16-4-25 21:27
bb係埋身食人奶,我老公4個月以黎5會同bb換片,近兩個月bb一喊佢就話bb煩,5肯抱丫b,依排仲會好惡同我講 ...
當你C6話"你個女又喊到拆天喇" 你即時同你99講 "你個仔又喺度發巔喇"

別墅

男人係咁架啦!我成日都想帶埋阿B返娘家 不過BB絕對知邊個對佢好錫佢既 大左就知媽媽係最好 C6到時先係搵\"lone\"捐嗰個 加油!

子爵府

回覆樓主:

有時個男人唔理好過理
bb三個幾月大,我講明夜晚bb要訓覺唔好同bb玩,等bb自己係床訓覺,老公又係咁整bb搞到bb唔願訓,bb攰得滯想訓又訓唔到爆喊,我已經氹緊bb訓覺,仲要話bb唔訓咪由佢,唔好迫佢訓
果下真係激死,唔係你bb點會爆喊訓唔到,我已經氹緊bb訓覺仲話我迫bb訓覺

平時最叻就係bb心情靚自己係床玩就抱bb,搞喊bb就放返落床走左去

我都係呻下

子爵府

畀面勳章

回覆 giraheiyear 的帖子

型呀!拎返條精蟲
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

琥珀宮

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至