二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

誠徵初生用品孕婦衫
如消毒奶樽器,衫仔(男)或其他初生用品
因事隔多年再孕(上天堅持送來小天使),以前的所有用品均已送贈別人。
希望能徵有關用品。
(往後再送出有需要的人)
先謝留意

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

有初生BB衫可環保價比你
如有興趣,我可whatsapp相比你睇

男爵府

回覆:BBhome 的帖子

床圍x2, 床單,被, 攬枕x2, 枕頭x3, chickee duck 全新枕頭 $200

0/3 Baby 軟硬双面床褥+0/3Baby床(附防牙咬膠,底架有一邊破損)+Chickee Duck全新枕頭+床套+薄枕頭+坐地蚊帳
$550

牛仔布揹帶連袋$38

Toddler seat $90 9成新,藍色

奶瓶夾, 二手chu chu 奶瓶x5 $100

床墊x3, 全新沖洗瓶。$30

複式洋房

引用:誠徵初生用品孕婦衫如消毒奶樽器,衫仔(男)

原帖由 BBhome 於 16-04-27 發表
誠徵初生用品孕婦衫
因事隔多年再孕(上天堅持送來小天使),以前的所 ...
如多買,可少議,深水埗交收,thx

大宅

回覆樓主:

先感謝各位熱情,但我可能先徵後買,因唔小心第3個,所以慳d.
我徵唔到再聯絡大家希望不介意

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:誠徵初生用品孕婦衫如消毒奶樽器,衫仔(男)

原帖由 BBhome 於 16-04-27 發表
誠徵初生用品孕婦衫
因事隔多年再孕(上天堅持送來小天使),以前的所 ...
有孕婦褲,bb用品&衣物,揹帶,
可以ws相俾你

子爵府

雪紡背心 $20

棉質娃娃裝 $15

Gitti黑色雪紡上衣 $30

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:大膽徵初生用品(9月用)及孕婦衫(現用)

奶樽5個,奶咀,牙膠 食飯圍兜 $80 東涌交收

寶寶就快出生了

複式洋房

BBhome 發表於 16-4-27 23:43
先感謝各位熱情,但我可能先徵後買,因唔小心第3個,所以慳d.
我徵唔到再聯絡大家希望不介意
...

我B也是9月B, 有合適BB衣服平讓, 有需要時可pm 再whatsapp相给你

首頁

尾頁

跳至