婆媳關係

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

dinosaurmum 發表於 16-5-11 17:56
成日講嘢有骨,又成日扮曬自己係弱者

別墅

回覆樓主:

非常討厭!!!!!成日一起身都衝入我房抱我個仔!!!!又未刷牙又未洗面囉!!!!
自己訓張床狗窩咁!!乜x都有!!!冬天啲衫同佢執完又搞到亂哂!!
!又污漕!!我發誓吾會再執!!自己乜x都吾識扮哂野!!
數之不盡!!! 遲早發神經

伯爵府

畀面勳章

dinosaurmum 發表於 16-5-11 17:56
成日講嘢有骨,又成日扮曬自己係弱者

複式洋房

成日係我老公面前扮慘扮可憐
小心眼
全世界得佢一個啱哂
全家都要就佢一個
貪錢,最好所有仔女,身抱出糧就比哂佢
仲有太多太多,數唔哂

大宅

勁偏心,錫大佰,錫我大仔但當我細囡透明,睇錢至上,貪心,貪小便宜,小家,計較!

大宅

D

公爵府

回覆樓主:

講唔到俾你聽有咩衰, 總之就冇一樣好

大宅

最衰係:
佢好惡咁命令我老公唔準幫我做嘢,而佢自己嘅事全部要我老公幫佢做。

簡單講99同我爭老公!
親子王國已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

用戶要求終止服務

winnie66 發表於 16-5-12 22:18
我99距自己講乜做乜就都系岩既,我講乜做乜都系錯,成日霸住我個仔,我bb得兩個月大就話距識認人周圍同人講 ...

一樣。

大宅

點講都頂佢唔順!
說服唔到自己認同佢嘅貪錢、刻薄、古怪行為

禁止訪問

親子王國15週年勳章

用戶要求終止服務

Bday1030 發表於 17-4-27 20:18
我奶奶煩到嘔,呢樣唔好嗰樣唔好,成日用教人嘅口吻同我講嘢,我成30幾歲人唔駛再要人教,我覺得好多事情都 ...

我仲以為你段嘢係我打嘅
我99一樣,家長式口吻向我呢個就嚟40歲嘅人訓話

別墅

我99一直唔鍾意我,就算我生左個仔都係一樣討厭我,我知我係大陸嫁過來,所以想更加努力比佢地睇見我既真心,並唔係佢地所講既為左呃身分證而嫁比佢個仔係大陸騙子,我一直好努力照顧佢地一家10直情好似個菲傭甘,而佢地亦毫不客氣將我點黎點去,日日俾人話我呢樣唔好果樣唔好,99仲周街唱話我係屋企咩都唔做懶到死,所以無論係D街坊或者99D親戚都完全相信99說話,個個話我大陸婆貪香港福利呃身分證,好在我C6一直待我很好,否則我唔知點樣忍落去,直到舊年年尾我比個大伯娘打我再忍唔得還拖,結果我99一家話我打人叫我同個仔扯唔好再留係佢地屋企,其實好多細節無辦法細講,總之一切係佢地陰謀,自我搬左之後,99其他仔同新抱都陸陸續續搬走左,如今我99想起我既好,日日黎煩住我,要我去佢屋企食飯又買嘢來我屋企又日日過來教我陪佢地飲茶,我自己又衰心軟覺得佢地比個大伯娘攪到頭家散曬時不時都陪下佢地食飯,我C6話我犯賤點解佢哋甘對我我都仲要同佢哋來往,話搬出來就係唔想我再過得甘委屈,依家我只想有咩辦法令佢唔再來我屋企,因為我唔想再心軟,我C6話我知係佢哋後備,我都唔想再委屈自己。

侯爵府

我99 佛口蛇心,佢表面對我完全冇咩,但連我老公也這樣話佢「佛口蛇心」

大宅

cheeseb 發表於 17-5-6 00:11
成日係我老公面前扮慘扮可憐
小心眼
全世界得佢一個啱哂

同我99一様,小心眼,公主病,小小事就發到好大,佢成日要c6 錢係因為要幫佢keep 住,唔好俾我洗晒佢個仔d錢 . 又成日同c6講阿媽永遠得一個 (即老婆就不一定得一個
到而家仔都生埋佢都成日覺得我搶走佢個仔 (c6) 和我外家會搶走佢個孫..

公爵府

Linhuiji 發表於 17-5-7 12:23
我C6話我犯賤點解佢哋甘對我我都仲要同佢哋來往,話搬出來就係唔想我再過得甘委屈,
你C6說得無錯.你真的犯賤 ! 你不想99日日來煩好易JE.....不開門(扮聽不見)又OR暫時搵兼職做下.等99上門時摸門釘.不要再陪她飲茶.千萬別令99以為你可以呼之則來.揮之則去.咁樣男家的人永遠也不會尊重你的.你睇下D大明星.大人物都系要擺D架子才會令人感覺高貴呀? 因此你千萬別再犯賤.對佢地要黑面.而且十問九不應.久而久之99自然會感受到你的冷淡,自然會感覺無引就不再上門了 !

別墅

美之選468 發表於 17-5-7 23:33
你C6說得無錯.你真的犯賤 ! 你不想99日日來煩好易JE.....不開門(扮聽不見)又OR暫時搵兼職做下.等99上門時摸 ...

我有試過扮聽唔到,唔開門比佢,結果佢一直擰我道門,一直係甘擰,好似擰耐D道門就會自己開甘,我都係唔開比佢,佢擰到無癮就唔再擰,我以為佢走左,點知佢原來一直守係門口度,直至我C6放工返黎,我C6到佢即時話佢做乜又黎叫佢返佢自己屋企,佢見我原來係屋企就問我我就話訓著聽唔到,其實我都覺得自己比緊面色佢睇同埋親口叫佢唔好再上黎我屋企,但佢完全無法理會照樣上黎,我真係極無奈。

別墅

jimmymama2013 發表於 17-5-7 23:16
同我99一様,小心眼,公主病,小小事就發到好大,佢成日要c6 錢係因為要幫佢keep 住,唔好俾我洗晒佢個仔d ...

我99直情親口對住我倆公婆講呢句說話,叫佢個仔向住佢話阿媽得一個老婆可以再搵,又親口同我講佢個仔可以搵到比我更加優秀既女人有錢既女人,直情當我死左。

別墅

羊仔軒軒 發表於 16-5-12 16:23
超討厭,最好唔好見
錫大仔幫大心抱湊唔幫我湊b
扮野口話當我係女轉頭同姑9告狀

講中曬我想講既嘢

複式洋房

jimmymama2013 發表於 17-5-7 23:16
同我99一様,小心眼,公主病,小小事就發到好大,佢成日要c6 錢係因為要幫佢keep 住,唔好俾我洗晒佢個仔d ...

我成日都懷疑99係咪有精神病

首頁
45678...10

尾頁

跳至