母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想請問
1-帶去的樽係咪下次可以攞返定去到轉佢地玻璃樽
2-如果去到想泵,要自備啦叭同樽?
麻煩您們

笑下又一日。放鬆下啦大家!

男爵府

食得好勳章 開心吸收勳章 陪月勳章

帶去的奶奶, 要寫名, 有職員會幫的儲住, 直到用完支奶(通常一餐一支, 醫完唔會同你分樽
如果你想去到先泵都可以, 佢地會借玻璃瓶(約二個), 啦叭, 電泵比你, 但就先到先得
可以的話, 我建議去到醫院埋身食完, 再泵埋, 咁就唔洗帶咁多奶奶去

大宅

如果你係病房泵, 用醫院的樽同喇叭就可以, 到時貼LABLE交給姑娘
如果屋企帶去都係直接貼LABEL, 唔需要再轉樽了, 下次去先拿返樽
http://www.babyhome.com.tw/bb/274139

複式洋房

如果你屋企有樽,自己系屋企泵好癡好LABLE帶過去直接比姑娘幫你雪住比BB食完下次可以羅翻,如果屋企沒樽,可以帶過去問姑娘借樽,倒D奶奶去醫院嘎樽再癡好LABLE,如果去醫院泵,病房門口就系母乳喂哺房,裡面好似有三部泵奶機,喇叭,奶樽,機都可以借醫院嘎,帶個人去就OK了,系門口問姑娘話想泵奶就會借比你。QE系愛嬰醫院,好支持母乳。BB沒咩大問題一般都晤使住好耐,可能好快可以出院。埋身喂系最好嘎,加油!!

知足常樂!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊