懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

devilchilli 發表於 16-5-19 14:39
下...咁我係咪比人呃

點解我貴D, 仲要得2張相

咁我真係唔知啵。我打去book 完全都冇問價錢,不過有朋友睇開
真係收1800同每part都度得好仔細..
仲送左兩罐雅培bb奶俾我。另外仲有d媽媽奶試用俾孕婦拎

複式洋房

Cherrie313 發表於 16-5-18 09:50
我之前第一胎係佐敦照4d 淨係睇樣都要2千幾

而家第二胎係另一間照結構1800 40張相 當中有兩張3d 睇到bb樣 ...

40張相係soft copy 定真係實質嘅40張超聲波相

大宅

BK Milk勳章

fafabubu 發表於 16-5-19 17:25
40張相係soft copy 定真係實質嘅40張超聲波相

A4 紙 編出黎 40張 唔同部位ge相。

複式洋房

呢張雖然系11年嘅,但我今日打去book左,$2000 可作參考

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

引用:哦,原來結構係2D,多謝你提示。

原帖由 kityee1127 於 16-05-19 發表
哦,原來結構係2D,多謝你提示。
好多照結構照完,醫生會開3d/4d俾媽媽睇下。不過照結構就點都係2d照。
你依家其實可以book咖喇,要快啲book添吖,通常照結構啲期都好full。
我自己book左陳敏儀醫生,佢係母胎學醫生,2000蚊,有2d&4d相、dvd。
但我6月3先去照,不過你可以參考下。

大宅

鰻魚壽司 發表於 16-5-20 01:13
好多照結構照完,醫生會開3d/4d俾媽媽睇下。不過照結構就點都係2d照。
你依家其實可以book咖喇,要快啲book ...

我都係book左陳醫生,今日去照。好緊張

首頁

尾頁

跳至