論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 SandraLo 於 08-10-21 21:18 發表

你意思係佢焗住認 ?

佢有得吾認咩?

佢初頭c吾認架, 佢話only 用我仔張八達通, 因為果日佢無散銀, 我話甘你又mark 落買送薄? 點解吾扣起果1元呀? 佢吾出聲, 之後我再問佢, 甘你果張又點解釋, 佢話佢never use it, 我話係呀? 甘你依家即刻換衫, 同我去mtr station to check the past records 啦

我還講埋某一日, 佢用張card 搭過兩次電車, 講埋時間, 之後佢先話, 佢吾記得mark 錯左, 想改返本買送薄的$, 我即刻stop 佢, 吾比佢改, 我話呢個係我既evidence, 你吾可以改, 佢話佢係吾小心吾記得mark 錯, 而吾係有心呃我wor, 我話佢law, 最衰mtr only check 得最近10次record, 我依家見到只係呢個week 的事, 之前你呃左我幾多自己心知啦, 一次吾記得, 兩次吾記得, 會吾會次次吾記得呀? 佢先say sorry law

之後我數埋佢之前丟底我個女係投注站門口, 佢去買mark six, 同埋打我仔d 野law, 我問佢甘你依家想我點做? 一次又係甘兩次又係甘

打仔, 之前佢已經認左架啦, 係果日發生得太突然,我諗吾起要佢寫悔過書者, 佢無得吾認, 因為我仔話工人打佢, 我個女亦見到, 佢可以吾認咩?

投注站, 又係我女講既, 再吾係, 未玩大d, 話可以看返投注站入邊的錄影帶law

珍珠宮

原文章由 hinhinmummy 於 08-10-22 09:16 發表

佢有得吾認咩?

佢初頭c吾認架, 佢話only 用我仔張八達通, 因為果日佢無散銀, 我話甘你又mark 落買送薄? 點解吾扣起果1元呀? 佢吾出聲, 之後我再問佢, 甘你果張又點解釋, 佢話佢never use it, 我話係呀? 甘你依家即 ...

.唉........ 黑Q人憎.......

侯爵府

打電話去勞工處問,之前我用''慣性常犯'',唔洗補$,送走個衰印印~!!!

首頁

尾頁

跳至