自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

mandy520 發表於 16-5-29 07:44
多謝你們 給我勇氣

Be strong! 6年感情真係唔短!但相比起往後嘅一生,其實又唔算好多!有啲jm講得啱!你而家分手,只係兩個人嘅事。到你結咗而離婚就係兩個家族嘅事。到有小孩就更難處理,係三代人嘅事!掉轉頭諗,而家知算執返身彩,仲有得擇!好彩有朋友講俾你知!如果我係呢個朋友我都唔知應該點做! 今日就唔好見啦!要再冷靜啲先!間屋佢可否遷出先,要玩到唔好帶條女返去玩!小三唔洗去嘈,始終牛唔飲水點襟得牛頭低?嘈都無意思! 因籌備婚禮而嘈交已經可以係藉口,咁婚後生埋小孩咪可以有千萬個藉口出去玩?!
男人好怪,處事同女人唔同!有jm.講佢可能對你呢6年有好多不滿亦唔奇!不過你可以將內心嘅說話whatsapp俾佢,例如,呢6年以為自己好幸福,……諗住一生交託俾佢……
起碼比佢知道你真係好hurt!
加油! 為自己下半生加油!
分唔分手唔係呢一刻要決定 !

水晶宮

mandy520 發表於 16-5-29 10:37
岩岩同父母講了
佢地話嫁個女出去已經乜野要求都冇 而家咁不負責任 我老豆講晒粗口
佢叫我男友上黎三口六面 ...

而家未係大家同父母見面嘅時候!太激動了!

水晶宮

katietam1231 發表於 16-6-2 10:16
無得唔灑啦...其實我地關系本身已經出現左好大既溝通問題..大家都無力無心挽救
問心..係未捨得嫁..都會怪 ...

你好理智!其實點可以堅強些?我親戚係老公臨老入花叢,除了試過要跳樓,睇緊精神科,亦令佢每天都活在憎恨中!我們不懂教她如果改變自己心態。

首頁

尾頁

跳至