自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我11-12醉都試過放學落天橋見到個pk露械仲要對住我柯尿,
果時唔識唯有急急腳走
過後我仲以為自己發夢/睇錯
諗諗下先知係真嫁~
俾著e+ 佢就知死

如果俾我c6見到呢d賤種 我諗佢都幾大鑊

子爵府

我尋晚放狗時(一點多)都見到條友露0者...
我同兩隻狗行時.遠處見到個阿叔穿好件恤衫...
我都覺得好好奇.阿叔你條褲仲短過件恤衫既.o甘我就繼續向前行.冇理佢.跟住行到o甘上下.佢開始除衫...我那時見佢除衫都講你裡面唔好冇著野呀..點知真係.我即刻叫埋D狗掉頭走啦..那時條路冇咩人.冇咩....車...(真係成條街得我兩隻狗加我同佢o乍.)
佢仲跟住黎喎.我就即刻走番出大街..仲行去警車那邊同阿sir講(之前我在大街放狗.已經見到警車.好彩佢地仲未走o乍)
搞到今晚放狗老公都要陪我去呀...
放狗班朋友都見到..不過佢地見到時那個阿叔冇露o者..係我就見到有.真黑仔.不過都好彩.那時放狗冇帶埋個仔去.唔係實嚇死佢呀...

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 abu_cheung 於 08-10-23 02:21 發表
我尋晚放狗時(一點多)都見到條友露0者...
我同兩隻狗行時.遠處見到個阿叔穿好件恤衫...
我都覺得好好奇.阿叔你條褲仲短過件恤衫既.o甘我就繼續向前行.冇理佢.跟住行到o甘上下.佢開始除衫...我那時見佢除衫都講你裡面 ...

你要訓練隻狗, 見到腸形物體攻擊

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

原文章由 dincat 於 08-10-23 09:23 發表

你要訓練隻狗, 見到腸形物體攻擊

o甘我驚佢會攻擊埋我個仔同c6喎....

子爵府

原文章由 熱情火火 於 08-10-23 11:21 發表

可唔可以教隻狗咬佢條j~~~等佢以後冇得露!!!

我隻狗o甘醒就好喇..我叫走.佢地仲特登走近D個 露体狂到...

激死我

首頁

尾頁

跳至