自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

DebuPegg 發表於 16-6-17 16:21
加$80附加費既大的士,係咪講syncab ??
若果係,我有個好嬲既經歷。
如果係咁, $80預約費, 有咁服務, 真係過份.

大宅

回覆:優質的士

我都有過鑽的非常差經歷
我年初2 book左來回程, 比62返屋企同我地食飯。
第一程 ,上午11點, 沙田醫院 去我屋企
第二程, 晚上7點, 酒樓 回沙田醫院

第1程都好地地, 10點左右收到message confirm, 咁返左屋企。
點知食完晚返, 6點零, 收唔到message, 咁再等下, 等到6點半, 就打去call center , 完全無人聽。
之後7點幾, 收到個message 話因為交通問題,取消我個booking。 嬲到死

咁樣send 個message 黎就算 , 打去就完全無人聽, 如果交通問題, 你delay, 或者打比我睇下可以點安排,或者改時間都得, 完全搵唔到人真係超過份。

本來一早安排好, 先要求醫生比62放假出黎, 如果做唔到就唔好應承, 最後我地要轉2程巴士先返到屋企。

水晶宮

回覆樓主:

如果都係揀客,我都只會搭uber
我KT 去YL係街的士10次9次都話唔去。

男爵府

引用:我都有過鑽的非常差經歷我年初2 book左來回

原帖由 queena0077 於 16-06-17 發表
我都有過鑽的非常差經歷
我年初2 book左來回程, 比62返屋企同我地食飯。
第一程 ,上午11點, 沙田醫院 去 ...
最怕係車你出去後唔安排回程,咁樣我情願你一早唔載好過

子爵府

支持
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

首頁

尾頁

跳至