二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

因為囡囡好鐘意多啦A夢,所以想幫佢儲齊一套公仔,請各位幫幫忙,thanks!

徵求 7-11印花,可用郵票或 萬寧印花交換(我有15個) 互寄,或自行'出價',我去銀行入數後,你再寄俾我,thanks!

亦可交換:
我欠:
doraemon 多啦A夢
dorami 多啦美
小夫
胖虎

重覆 可以交換:
三隻都係 靜香 (慘! ~~)

可於以下時間地點面交:

一, 藍田 啟田商場 朝十晚八 (除星期四外任何日子)

二, 觀塘 裕民中心附近 朝九晚六 (除星期四外任何日子)

三, 尖沙咀mtr A2 出口 或近 金馬倫道 (星期二 / 三 晚上七 或 晚上九點後) 或 (星期四 朝十一 或 中午二時半 左右)

四, 太子 至 調景嶺 '觀塘線'各站 或 北角站 (大部份日子晚上六點半放工後)

請自行選擇合適的時間地點,我會盡量遷就交收,thanks!

大宅

10-26 update~~

因為囡囡好鐘意多啦A夢,所以想幫佢儲齊一套公仔,請各位幫幫忙,thanks!

徵求 7-11印花,可用郵票或 萬寧印花交換(我有15個) 互寄,或要求以其他媽咪及bb物品作交換,也可自行'出價'我去銀行入數後,你再寄俾我都得, thanks!

亦可交換:
我欠:
dorami 多啦美
小夫
胖虎 (baby060803~ 暫定交換)

重覆 可以交換:
三隻都係 靜香 (慘!慘!! ~~)

可於以下時間地點面交:

三, 尖沙咀mtr A2 出口 或近 金馬倫道 (星期二 / 三 晚上七 或 晚上九點後) 或 (星期四 朝十一 或 中午二時半 左右)

四, 太子 至 調景嶺 '觀塘線'各站 或 北角站 (大部份日子晚上六點半放工後)

[ 本文章最後由 gillianchan 於 08-10-27 00:13 編輯 ]

洋房

7-11

我有小夫, 同你換隻靜香呀,可以郵寄嗎?

大宅

hi! bbsunny88~

我欠:
dorami 多啦美
小夫 (bbsunny88~ 暫定交換 )
胖虎 (baby060803~ 暫定交換)

重覆 可以交換:
二隻 靜香 (慘!慘!! ~~)

10/28 新加 --胖妹 (你可選 靜香 或 胖妹)

如果你以下時間及地點都唔方邊,可以互寄呀! 請pm通知我你的地址,thanks!

原文章由 bbsunny88 於 08-10-27 08:57 發表
我有小夫, 同你換隻靜香呀,可以郵寄嗎?

大宅

徵求7-11 多啦A夢 印花,請列出印花數目及 出售的價錢(包郵 或 面交),thanks!

我欠:
dorami 多啦美
小夫 (bbsunny88~ 郵寄中 )
胖虎 (baby060803~ 郵寄中 )

重覆 可以交換:
一隻 靜香 (另外兩隻'已寄出',請留意信箱 )
10/28 新加 --胖妹 一隻

如果你以下時間及地點都唔方邊,可以互寄呀! 請pm通知我你的地址,thanks!

禁止訪問

大宅

我都係欠:
dorami 多啦美
但其餘五個人物我每款都有2-3個
每天我都很勤力去7-11買東西回家和公司吃or飲:-( 還要選擇有多送印花東西就買.每日最少用$50-70不等

大宅

係咪即係個印花係多拉a夢隻公仔就岩架喇??
如果係我有2個係手....(因為拎親都係得a夢=.=唔知其他係點..)
同埋我都唔換的,只係有時去7仔買野送來
如果你地要你比個回郵信封我我寄比你地啦~
反正我都唔需要
唔洗交換or錢la~你地比個有郵票的回郵信封我is ok 啦
**ps...只有2個係手
希望你地小朋友換到啦

大宅

yuenmanwai~

sorry! 我都有胖妹~多呀!唔需要喇! 我而家只想要 多啦A夢~ 同 多啦美~ 如果遲D你有尼2個公仔多,我再同你交換靜香~ 喇!

希望有其他人可以同你換喇!

原文章由 yuenmanwai 於 08-10-30 23:20 發表
我有胖妹, 同你換隻靜香呀,

大宅

update~

我欠:
dorami 多啦美

重覆 可以交換:
一隻 靜香
一隻 胖妹

11/3 一隻 小夫

-----------------------------------

eline~

我都係咁,所以好明白你
希望我地都快d抽中: doraemon 多啦A夢~ 同 dorami 多啦美~喇!
其餘既人物你都可以keep住先,等同其他媽咪換,或者拎上yahoo拍賣囉! 唔好 喇!

我都好勤力去7-11買野,而家中要去埋'ok'換'孖寶兄弟' 囡囡每次經過都睇住張海報唔想走,我見個年曆都幾得意!咪買左先算囉!希望同其他媽咪換齊 21個,唔駛買咁多野喇!

原文章由 eline 於 08-10-30 23:37 發表
我都係欠:
dorami 多啦美
但其餘五個人物我每款都有2-3個
每天我都很勤力去7-11買東西回家和公司吃or飲:-( 還要選擇有多送印花東西就買.每日最少用$50-70不等 ...

[ 本文章最後由 gillianchan 於 08-11-3 21:52 編輯 ]

大宅

update~

我欠:

(多啦美 -- 謝謝! apple1111~ 轉讓 )

重覆 可以交換:

一隻 靜香
一隻 胖妹

一隻 小夫

大宅

11/8 update~

多謝大家的幫忙,我暫時唔要印花喇! thanks!

我欠:

doraemon 多啦A夢 (可以下面其中一隻公仔交換,或自行出價,價錢合理即買)

重覆 可以交換:

一隻 靜香
一隻 胖妹

一隻 小夫

如果各位以下的時間及地點都唔方便,可以互寄呀! 請pm通知我你的地址,thanks!

大宅

11/11 update~

請注意!今晚見到7-11 放左'別注版'果五隻'多啦A夢'出黎喇!粉色系列都幾靚幾特別架!
我之前儲落既印花終於都可以用喇! 如果有重復到時再同大家交換!等大家都快d儲齊

我欠:

doraemon 多啦A夢 (可以下面其中一隻公仔交換,或自行出價,價錢合理即買)

重覆 可以交換:

一隻 多啦美
一隻 靜香
一隻 胖妹

一隻 小夫

如果各位以下的時間及地點都唔方便,可以互寄呀! 請pm通知我你的地址,thanks!

大宅

請注意!今晚見到7-11 放左'別注版'果五隻'多啦A夢'出黎喇!粉色系列都幾靚幾特別架!
我之前儲落既印花終於都可以用喇! 如果有重復到時再同大家交換!等大家都快d儲齊

我欠:

最新五款 別注版
(可以下面其中一隻公仔交換,或自行出價,價錢合理即買)

重覆 可以交換:

一隻 多啦美
一隻 靜香
兩隻 胖妹 --- (尼隻可以換任何'公仔' 或 $20包郵)

一隻 小夫

[ 本文章最後由 gillianchan 於 08-11-16 21:09 編輯 ]

民房

我有多餘的: 多啦咪, 胖妹, 小夫; 想換: 多啦a夢, 胖虎, 大雄

大宅

請問有人已經中左'別注版'既公仔呀? 唔知會唔會好難中呢? 我尋日換左一隻,係'胖妹'呀!

我欠:

最新五款 別注版
(可以下面其中一隻公仔交換,或自行出價,價錢合理即買)

重覆 可以交換:

一隻 多啦美
一隻 靜香
兩隻 胖妹 --- (尼隻可以換任何'公仔' 或 $20包郵)

一隻 小夫

公爵府

目前我都未換到特別版,另外仲欠"多啦美"

重覆的有..小夫同靜香~

有需要的媽咪大家互換啦!!

大宅

我勁黑仔呀!我用之前儲落既50個印花加左$100,分別係5間7-11換左十隻,全部都係'普通版'公仔呀!'別注版'果五隻一隻都冇.

我都唔望自己抽到喇!而且印花已經用晒,如果各位朋友好彩抽到,尤其係'紫色'果隻(我最鍾意尼隻 ),請出價,價合即買,thanks!

大宅

為左抽'別注版' 中多左兩套普通版--全套普通版 七隻 ,送 門鎖掛牌6張兩面(共十二款) 歡迎留言 或 PM查詢

粉紅色--多啦美 一隻多出

想 交換以下任何一隻 (或 自行出價,價合我即買,面交,郵寄均可)
粉藍色
黃色
粉綠色 多啦A夢

大宅

30/11 update~~

多謝各位,我唔要印花喇!因為'勁黑仔',抽極都唔中,所以而家只想交換或直接買別注版公仔,thanks!

為左抽'別注版' 中多左兩套普通版--全套普通版 七隻 ,送 門鎖掛牌6張兩面(共十二款) 歡迎留言 或 PM查詢

另有
粉紅色-- 別注版多啦美 一隻多出

交換以下任何一隻 (或 自行出價,價合我即買,面交,郵寄均可)

粉藍色 多啦a夢
黃色-元祖 多啦a夢

[ 本文章最後由 gillianchan 於 08-11-30 22:19 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至