親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆樓主:

是否一次只可以用一張劵? 因為我有11個大人 用兩張可以嗎?

大宅

Y's 發表於 16-7-21 11:05
回覆 charlotteyly 的帖子

我18/7剛去過晚飯, 都係用groupon S$200 voucher, 好抵, 仲好好味! ...

4大1小用1張定2張好

大宅

好媽媽勳章

mama915 發表於 16-7-27 16:34
是否一次只可以用一張劵? 因為我有11個大人 用兩張可以嗎?

每枱每次只可用一張

大宅

jacklam00 發表於 16-7-27 19:25
每枱每次只可用一張

thx !

大宅

回覆樓主:

今日買左1張面值S 200, 下星期去新加坡用,平日用好抵6折。

大宅

引用:今日買左1張面值S+200,+下星期去新加坡用

原帖由 Sze119 於 16-07-27 發表
今日買左1張面值S 200, 下星期去新加坡用,平日用好抵6折。
想請教點樣買?用hk信用卡已可?

大宅

回覆:Y\'s 的帖子

請問不用print出來,應如何使用?show電話?show電郵?

男爵府

引用:請問不用print出來,應如何使用?show電話

原帖由 sumsumbear 於 16-07-27 發表
請問不用print出來,應如何使用?show電話?show電郵?
我估用電話show優惠券個barcode (有錯請指正)

大宅

回覆樓主:

我都想知如何購買? 8月10日會到聖淘沙住3日2夜 打算一晚去食

大宅

塵大聞 發表於 16-7-27 12:06
上年去groupon用$120買左$200, 食左辣椒蟹跟曼頭, 麥皮蝦, 炒飯, 炒菜, 甜品, 好抵食, 埋單剛好$200 ...

好豐富喎都,我都搵新加坡朋友幫手買左,下月會去試

子爵府

sumsumbear 發表於 16-7-27 23:19

Yes

大宅

sumsumbear 發表於 16-7-27 23:19

用香港信用咭買,只需到時show 個apps個優惠條碼就可以,唔需到print出黎

伯爵府

lulub2010 發表於 16-7-27 15:35
好吸引,請問要唔要book枱?在新加坡groupon度買嗎?照用香港acc嗎?想下星期去食,好期待

...

我用香港 acc 入唔到,怕限時優惠隨時冇,即用香港 acc 登記,買咗,我都好期待!幾年前知道有呢個優惠時,想買但完咗,所以你有興趣就快 d go go go!
p.s. 多樓主報料

大宅

回覆:請問有無人去過Singapore Seafood Republic食飯?

我剛剛買左groupon voucher, 但我剛上seafood republic網book位, 想book dinner果日冇晚上時間可book
請教jm們, 你地walk in 定會book位? 同埋點book?

男爵府

引用:我剛剛買左groupon+voucher,+但我剛上seafo

原帖由 akimaybe 於 16-07-29 發表
我剛剛買左groupon voucher, 但我剛上seafood republic網book位, 想book dinner果日冇晚上時間可book:naugh ...
請問你book邊日?我打佢電話無人接

男爵府

引用:+本帖最後由+kyk+於+16-7-29+01:33+編輯+\\Q

原帖由 kyk 於 16-07-29 發表
我買左啦,但未book位,請問要book位嗎?人多唔多?

大宅

引用:Quote:原帖由 akimaybe 於 16-07-29 發表我

原帖由 lulub2010 於 16-07-29 發表
請問你book邊日?我打佢電話無人接
我想book10/8 or 11/8, 3位, 但依兩日網上冇枱book啊

男爵府

回覆:akimaybe 的帖子

有啊?

男爵府

回覆:lulub2010 的帖子

日頭在官網book枱,剛剛就收到email 回覆確認。

Dear Mdm. Xxx,

GREETING FROM SINGAPORE SEAFOOD REPUBLIC!!
Thank you for choosing Singapore Seafood Republic for your forthcoming event.
We are delighted to confirm your reservation, as follows:
Date:5th Aug 2016 (Friday)
Time:7:45pm (Sorry, 7pm is not available)
No. of persons:5 Persrons
No. of tables:1 Table
Seating area:Indoor Seating
Ref Name :Mdm. Xxxxxx
Should you like to change any of the items, please do not hesitate to let us know,
and we would be most happy to assist you.
We look forward to serving you soon !

Best Regards,

Sarah Zhou
Senior Guest Relation Officer

伯爵府

lulub2010 發表於 16-7-29 20:55
日頭在官網book枱,剛剛就收到email 回覆確認。

Dear Mdm. Xxx,
我都訂咗,亦都 confirmed 咗啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至