自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:piggip77+發表於+16-9-14+21:21+可以

原帖由 YYKY1585 於 16-09-14 發表
都系中移動?
Yes 中國移動
Go and ask

子爵府

引用:Quote:piggip77+發表於+16-9-14+21:21+可以

原帖由 YCLIE 於 16-09-14 發表
幾好咼$12/月,邊間?
Yes 中國移動
Go and ask

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我2005年離開香港,一直KEEP住自己個手提電話號碼,我離開香港時就轉用0月費計貴,每月交返遂道費,返香港之前又會打去轉返月費計劃,通常我離開香港之前會入定幾百蚊落電話個戶口,用黎每月扣遂道費

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

留個舊號碼黎有冇實際用途?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

iamkuma 發表於 16-9-14 22:15
請問邊間電訊公司?不過我想keep埋可用whatsapp
可能點都要貴小小出張咭
...
WhatsApp 可以用舊號碼, 但你移左民, 我覺得WhatsApp 用新號碼好d. 你第日會識到新朋友, 或學生家長, 交換完電話後, 佢地會用WhatsApp 傾, 咁你又無可能俾個香港電話no. 俾佢地只係 for WhatsApp 用丫麻.

大宅

stkyo 發表於 16-9-15 03:10
我2005年離開香港,一直KEEP住自己個手提電話號碼,我離開香港時就轉用0月費計貴,每月交返遂道費,返香港 ...
明白晒,thx

大宅

bosch 發表於 16-9-15 05:11
WhatsApp 可以用舊號碼, 但你移左民, 我覺得WhatsApp 用新號碼好d. 你第日會識到新朋友, 或學生家長, 交換 ...
因為想有時返黎香港時,舊朋友都搵到我麻

首頁

尾頁

跳至