夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人同我一樣,超憎另一半的朋友,約親遲大到,再唔係放飛機,活動唔幫手諗行程/內容,得把口無貢獻

仲有約老公時成日即興又吹水吹到勁夜無諗過人地使唔使休息

洋房

trinicecwy 發表於 16-9-17 00:55
有無人同我一樣,超憎另一半的朋友,約親遲大到,再唔係放飛機,活動唔幫手諗行程/內容,得把口無貢獻

仲 ...

尼D好閑事姐,又唔係叫你同他朋友做朋友,唔理佢地咪得羅,人生仲有咁多野煩,諗D你有能力改變個D仲好啦

男爵府

Don167 發表於 16-9-17 01:33
尼D好閑事姐,又唔係叫你同他朋友做朋友,唔理佢地咪得羅,人生仲有咁多野煩,諗D你有能力改變個D仲好啦
...
說得對 !

侯爵府

話名係老公d朋友,又唔係妳d朋友,使乜妳中意者

子爵府

回覆樓主:

唔鐘意咪唔好join埋一齊玩,等老公自己應約,或耐唔耐應酬一次lor,唔通同你結左婚,就要斷哂自己玩開D朋友咩,鬧交

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

如果調轉,你老公唔喜歡你d 朋友又點?
如果你老公有分寸,自己都識調較下,拒絕下,1隻手掌拍唔響

男爵府

睇開D 啦////
我老公D 朋友係咁, 齋講唔做, 曾經我諗住大家開開心心, 總要有人肯蝕底, 一手包辨活動........做得幾次之後, 就當老馮要做.......
宜家我只會佢地搞得成活動, 負責出席.........

大宅

我隻佬有d朋友食飯唔俾錢
或者俾少100幾十咁cheap都有
我都唔中意佢地

大宅

qee 發表於 16-9-17 11:15
我隻佬有d朋友食飯唔俾錢
或者俾少100幾十咁cheap都有
我都唔中意佢地

有時都諗緊係咪要包容佢地,不過真係容忍有限度。

試過有次話自己係旅行gift, 飛前一晚佢12點幾一點(零晨)約我老公拎俾佢,簡直痴根,無理人係咪要訓覺

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我C6班舊同學之中,都有一個 eight 婆 fd,成日搞屎棍,巴巴喳喳,提醒過嫁啦,希望C6唔好曚幣幣

子爵府

trinicecwy 發表於 16-9-17 18:28
有時都諗緊係咪要包容佢地,不過真係容忍有限度。

試過有次話自己係旅行gift, 飛前一晚佢12點幾一點(零 ...

咁你老公去處理囉,係佢嘅朋友,你老公應該say no, 下次再約。問題喺你老公身上多d, 唔識handle.

男爵府

trinicecwy 發表於 16-9-17 00:55

仲 ...

我都係超憎另一半的朋友
大話精,口花花,呃住老婆去溝女
一係就講到出口擺到明唔中意我,同我做唔到朋友,Facebook走去block左我
我打死都唔會再同呢堆人見面,咁低質素,浪費我時間

首頁

尾頁

跳至