心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

為o左換麻雀唔見o左個b, 簡直不知所謂~

本來咁多傻瓜為副麻雀排通宵又打尖打交係幾好笑... 但居然有d人帶同小朋友一齊仲要攪到又失散, 又不適又餓親, 呢d家長真係不知所謂 :evil: :evil: :evil:

我們應該感恩 神的話語令人清醒

複式洋房

Re: 為o左換麻雀唔見o左個b, 簡直不知所謂~

如果佢地用呢種熱誠去爭購一本好書,又或者為病危既人捐贈器官,我諗得益仲多. :-(
林月如

子爵府

完全agree!!!!!

別墅

[size=large]身為香港人覺得好醜

我老公仲要維持一班換麻雀換到失常香港人 :evil: :evil: :evil:

侯爵府

其實點解會咁既? 幅麻雀係咪鑲金??
就算吾洗錢見到咁多人都走啦! 真奇怪!!!

子爵府

咪係,,,,!!!

大宅

係新聞見到 d bb 喊到好淒涼,真陰功。

別墅

我初時睇到以為派米,後來先知原本是換麻雀.

男爵府

派米都無咁西利,副麻雀係幾靚,但係真係吾明點解會咁多人去排隊 ?-( ?-(

禁止訪問

男爵府

我諗香港以外的人如果睇見呢單新聞可能會當笑話咁睇.唉!香港人!!

複式洋房

我最初係睇新聞,岩岩睇到後半截,仲以為又派米.
今朝打開報紙先知係換購水晶麻雀.

我諗,就算我鍾意打麻雀,咁多人我都一定唔會排,我覺得因為咁受歡迎,d生產商遲早會製造黎應市(有求就有供), 到時一樣可以買.
就算買唔到又點呢...都係一副麻雀o者...唔玩水晶咪玩普通囉...又係咁玩!
林月如

珍珠宮

好媽媽勳章

講真, 副麻雀都要用$108至換到啦, 咁不如我去出邊買冇咁嬲啦. 學我老爺話齋, 咪又係塑膠麻雀, 水乜鬼晶呀. 真係唔明d人點解可以咁顛架. 最慘就係d細佬, 都唔知咩事, 又要淋雨又要玩失散, 何必呢 ??
我係新聞見到d細佬咸, 都肉痛 ...... :cry:
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

伯爵府

真係唔直得!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

我都比呢單嚇左一驚
[唔係呀嘛]

可見香港人幾咁貪小便宜!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

"水晶麻雀" 哩個朵勁啊﹗﹗
o的人聽到"水晶" wor~~~仲唔去排咩..... ?-(
>>>>>????

等待驗證會員

This is Hong Kong people ma!
Always let other people making jokes! :evil:

子爵府

咪就係!分明响度'昆'人啦!!!塑膠做既水晶麻雀... ?-(

大宅

香港人真係一窩風!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

rleung 寫道:
嚇得我.為副麻雀攪成咁.就算攞到都比人笑啦.....亞媽跌親唔理.亞仔唔見左又唔理.同人嘈交為副麻雀....可以攬過世咩.

醜惡人性一面,睇清楚真面目?!

:evil:
我女2001年1月8日QE出世  

首頁

尾頁

跳至