懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 21:40 發表

ok~你可call me ar~
咩開shop ar?我冇開ar~

佢係咪想打"間"呀~~~

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-18 21:39 發表

不過個D乾衣都用幾個鐘架,不過係唔用個時可以收埋,冇咁阻定囉~~~~

我睇依個話2個鐘到囉,,,其實機個鐘都唔怕,,訓果陣慢慢乾囉,,

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-18 21:43 發表

佢係咪想打"間"呀~~~

5知呢?
但我都5識支付寶d手續

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 19:51 發表

米奇:
唔係呀,一個個波咁既,係山根,麵根係類似豆卜咁,但就扁身既!
我lee邊雜貨舖無得買,要係豆腐舖先有!!

係?妳買左果支係紅色,圖案係咪有小丸子果隻?
我無買過,所以唔知咩味,如妳話唔似,咁自制會慳d咁喎 ...

e...係喎~我淨係記得叫x根咁,以為係果d tim
我買果支個蓋係橙色,寫住xx燒(日文)外面仲有個袋,我掉咗,唔記得係咩樣....但我食落覺得同出面果d唔同味,我諗住買支曼魚汁試下,可能仲好味
原來自己整咁易,不過日本是油係咪又要喺吉記買架?

伯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-18 21:27 發表

好呀...唔太貴可以幫我買埋....

米奇,

我從來未埋過..我亞媽梗加唔識買....我成日心血來潮想整呢野整個野....所以你話遲d去買,我都唔識,我可能見到邊d蠔豉合眼緣就買佢返屋企.... ...

我都未買過,年年62都會自己整架,我記得係年尾佢就會去買嚟自己曬,我home會好香 62話出面買果d出過水要嚟做蠔油,所以無咁好喎~~

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 21:27 發表

整la,呢個好易ga咋~

我真係想整呀,因我同老公都like食呢d,到時有咩唔明就問你

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

圖,

我以為你講緊你亞媽,沙田個到

咁你幫我問吓叫咩名,我後日去睇吓先....

phoebe,

我真係唔記得, 長size好似百幾蚊一對....

侯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-11-18 21:32 發表

因為我依度冇煤氣,得石油氣,所以我諗住買電果D,尋日去一田其實見到有隻果D有個套罩住成座乾衫果D,可以1次乾20件小朋友衫,千頭蚊,但我老公驚佢好易壞
係呀,,我0係一田兒童部見到有POLO襪仔,不過唔係我地買開果度,同 ...

你講呢部野,我上年係公展會見過...平好多架....

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-18 21:28 發表
coki,
你個個桂花糖係一包架喎~~~
咁即係$75-$12.6-$28=$34.4比你啦~~~
梓軒依家出左第3,4隻牙啦~~~
不過竟然唔係上面兩隻門牙,係隔離個兩隻~~mouth:mouth:" />
依家成個"流風"怪咁~~~~ :badf ...

咁快3,4隻牙,,咁佢第一隻幾時出架?

子爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-11-18 16:00 發表

我想買乾衣機呀,,,所以要去一田睇下,另外bb野我唔想買住,,因為而家間屋勁多野,,,我想買bb床肉囉
crabtree如果vip會送1set 60秒手部treatment同1支25ml handcream,勁正呀,,,另外就22號開始vip sale,,你地有咩想買可 ...

我家姐都係vip,我home勁多hand cream~~

一田減價咁chuchu奶樽仲有冇得平呀??我想買俾我女...我去吉之島睇已變返$80一個...

侯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-11-18 21:59 發表

一田減價咁chuchu奶樽仲有冇得平呀??我想買俾我女...我去吉之島睇已變返$80一個...

有無相睇呀?? 我想見吓妹妹呀.

公爵府

畀面勳章

原文章由 crystal618 於 08-11-18 21:28 發表
coki,
你個個桂花糖係一包架喎~~~
咁即係$75-$12.6-$28=$34.4比你啦~~~
梓軒依家出左第3,4隻牙啦~~~
不過竟然唔係上面兩隻門牙,係隔離個兩隻~~mouth:mouth:" />
依家成個"流風"怪咁~~~~ :badf ...

wha...真係快喎...熹熹而家先出緊第5隻咋~mouth:

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-11-18 21:52 發表

我真係想整呀,因我同老公都like食呢d,到時有咩唔明就問你

好吖,凍食都好味ga~
酸甜度可自己教ga~

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 16:14 發表

我6pm就閃了,因過大伯home食飯ar^^
我入到blog ar,copy咗出嚟~

茄汁6湯匙 糖3湯匙 喼汁1湯匙 生抽1/2湯匙 雞粉1/2茶匙 醋1/2湯匙 鹽1/2茶匙 水2杯
麵根要放落滾水中煮一陣, 然後過冷河及索乾水, 可令油份減少
將 ...

醋,係用咩醋架?我home好似無醋,我明天去買料返嚟整

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-18 22:00 發表

有無相睇呀?? 我想見吓妹妹呀.

你去我blog睇下~~不過唔係好update~

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-11-18 22:04 發表

醋,係用咩醋架?我home好似無醋,我明天去買料返嚟整

白醋....其實有1次我用鎮江醋都ok~

侯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-11-18 22:05 發表

你去我blog睇下~~不過唔係好update~

我無你個blog.....

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-18 22:10 發表

我無你個blog.....

個人網頁個到呀

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-18 21:57 發表

你講呢部野,我上年係公展會見過...平好多架....

佢有2隻呀,,細果隻圓型甘GA,,一田做緊PROMOTE就$7XX,大果隻就長方型甘,,W數大D,$10XX

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-11-18 21:59 發表

應該都有平GA,,你想買邊隻,我到時幫你買埋,因為我都要買,,

首頁

尾頁

跳至