美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

話說之前收到le lift facial promotion 張卡,咁一路諗緊redeem 換咩,最後就開開心心帶左佢地返屋企,順便拎埋個chain做facial 最後都係用支cream-oil結尾,打算今晚開始用
又話說Chanel 個facial 同Dior 個個真係幾唔同引死人

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 19:19
話說之前收到le lift facial promotion 張卡,咁一路諗緊redeem 換咩,最後就開開心心帶左佢地返屋企,順便 ...

facial book左幾時做?
做完請報料

大宅

VivienMan 發表於 16-10-6 20:17
做完請報料

做左啦!

大宅

VivienMan 發表於 16-10-6 20:17
做完請報料

你都有興趣?

禁止訪問

大宅

Piglymeowbb 發表於 16-10-6 21:24
洗左幾$?

Cream oil $1260
Eyebrow pencil $205
本身個facial $980可以全數redeem

男爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 19:19
話說之前收到le lift facial promotion 張卡,咁一路諗緊redeem 換咩,最後就開開心心帶左佢地返屋企,順便 ...

公爵府

Cream oil有咩功效呀?

大宅

starz~ 發表於 16-10-6 22:17
Cream oil有咩功效呀?

聲稱如圖
BA就話帶油分會潤d,我覺得質地幾舒服,所以無揀cream

伯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 21:13
你都有興趣?

我好耐無出去做過facial啦~
諗住遲啲試下dior facial,見你話好過dior,咪又八下囉!
之前都有諗過valmont,不過都係試完一個先一個

大宅

VivienMan 發表於 16-10-6 22:45
我好耐無出去做過facial啦~
諗住遲啲試下dior facial,見你話好過dior,咪又八下囉!
之前都有諗過v ...

又唔係話好過Dior 既,各有各
如果係Dior prestige 按摩係由背落到pat pat同腳掌,mask有cream mask同paper mask,但相對貴,因為6千幾得6次
而Chanel 我只做過le lift,我覺得幾得意,因為著重提升,所以有好多捏面手勢,係唔痛既,但我唔肯定有無敷mask,有短暫時間瞓著左,佢就唔洗9千用HSBC 就有11次,會按肩頸同手掌,有少少似我去有針清美容院既按法
希望d資訊幫到你啦
其實我見valmont中環個間既環境,都曾經心思思想試

伯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 22:59
如果係Dior prestige 按摩係由背落到pat pat同腳掌,mask有cream mas ...

咦~咁prestige好似好正咁喎
因為我好容易落搭,以前被hard sell到剩返幾次已經唔敢去!

大宅

VivienMan 發表於 16-10-6 23:05
咦~咁prestige好似好正咁喎
因為我好容易落搭,以前被hard sell到剩返幾次已經唔敢去!
...

如果收到卡試做就不妨試試,單一次個種想全身而退可能有難度同埋始終唔平嘛,要想想呀

男爵府

伯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 23:14
如果收到卡試做就不妨試試,單一次個種想全身而退可能有難度同埋始終唔平嘛,要想想呀
...
可以用分redeem~
之前其他brand送facial 我都唔會去,因為我次次都血流成河

大宅

VivienMan 發表於 16-10-7 09:09
可以用分redeem~
之前其他brand送facial 我都唔會去,因為我次次都血流成河
...

咁如果用分redeem都可以考慮,我都會換facial,對product興趣不大講反先,係按pat lat同腳掌,無大、小腿架。我都好驚俾人講多兩講落搭架,始終自己皮膚咁敏感,有時買左野唔啱用,好似CDP le serum咁,好肉赤

侯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-6 22:59
如果係Dior prestige 按摩係由背落到pat pat同腳掌,mask有cream mas ...
VALMONT建議去SPA嗰兩間,環境服務都一流,一定好過又一城同SOGO。

Save

Save

睇你講完想試DIOR,平過VALMONT喎,你响邊間DIOR做的?

大宅

KAY+2 發表於 16-10-7 10:48
VALMONT建議去SPA嗰兩間,環境服務都一流,一定好過又一城同SOGO。SaveSave
睇你講完想試DIOR,平過VALMONT ...

我試過尖沙咀,做就向又一城,我覺得尖沙咀環境好d,shop始終多人會聽到出面既聲。如果以房計,dior環境好過chanel,不過Chanel 有主動問我要唔要補妝
就係見到fb post 中環valmont 環境,好似好正,所以想知下,kay,可以講下嗎?

侯爵府

Ahvicvic 發表於 16-10-7 11:39
我試過尖沙咀,做就向又一城,我覺得尖沙咀環境好d,shop始終多人會聽到出面既聲。如果以房計,dior環境好 ...
我唔係响中環嗰間做,我响銅鑼灣CUBUS,裡面環境好靜好RELAX,一次最多招呼四個客。

Save

Save

每次入去都已經有美容師响門口WELCOME帶你去換衫。

FACIAL選擇好多,有人手有機,有面有BODY仲有HAIR TREATMENT,價錢由六百幾至幾千都有。
JOIN二萬PACKAGE有二萬五VALUE。

我都係因為買VALMONT PRODUCTS,生日時送咗次COUPON去試做先落咗搭,大約JOIN咗一年,兩個PACKAGE,下年年尾到期囉。

你話又一城係DIOR嗎?又一城方便我放工去,等我問下先。 CHANEL你响邊間做?
我妹就做開GA,話好好,我見價錢都OK,都想試下。DIOR,CHANEL,GA同雪花秀都係考慮之列。

首頁
12345...6

尾頁

跳至