夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:我等, 何時痛遠遠大於愛時, 便能放手了.

這種痛我經歷左半個月,後來我選擇離開了,至今第三個月,雖然離開都會痛,但比緊握嘅痛會少d,你都加油,幫到你嘅祇有你自己

禁止訪問

回覆:我等, 何時痛遠遠大於愛時, 便能放手了.

別墅

sannyg 發表於 16-10-13 14:48
心事無處可訴, 唯有在此抒發.

家庭被破壞的後果很大, 大得令人受不住.

完全是我現在的心情…心真係好痛…教我如何是好…死了便一了百了!

大宅

引用:Quote:sannyg 發表於 16-10-13 14:48 心事

原帖由 candytse817 於 16-10-18 發表
完全是我現在的心情…心真係好痛…教我如何是好…死了便一了百了!
你嘅痛我完全明白,但都不至於要死,回想當初我一樣哭得死去活來,慢慢黎,時間會幫到你㗎,加油!

子爵府

candytse817 發表於 16-10-18 14:34

其實等時間沖淡
你會發現十個男人九個係咁,會睇化
然後再對男人感情婚姻無期望
人性的弱點,貪婪
未經本人同意,請勿轉載內容!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油

首頁

尾頁

跳至