家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

i will move to a new place, any good 滅蟲公司 recommend??

thanks!

男爵府

環保接龍勳章

我識人係滅蟲公司做﹐公司是Christian 開的﹐多年經驗﹐ U may call Steven! 話 Peony 介紹嘅!

希望幫到你啦!

(為免賣廣告,請勿在版面post電話,多謝合作!)

別墅

u can try Biocycle .....佢地係環保產品 .... 你可去佢地個網頁度睇下咖 ..... 我都 book 左去我新屋度滅虫 .....

好似係 : www. biocycle.com.hk

原文章由 carey_mum 於 08-11-26 14:04 發表
i will move to a new place, any good 滅蟲公司 recommend??

thanks!

複式洋房

我最近都要搬呀, 我想問吓你地介紹的滅蟲公司要幾錢呀?? 我想問係搵人抺完間屋先CALL滅蟲定係等佢地滅完先抺屋呢?佢地滅完蟲幾耐我地可以搬入去呀?? 因為我有BB一齊住, 所以睇吓要相隔幾耐才搬入去?? THANKS!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 B仔媽咪 於 09-7-28 00:33 發表
我最近都要搬呀, 我想問吓你地介紹的滅蟲公司要幾錢呀?? 我想問係搵人抺完間屋先CALL滅蟲定係等佢地滅完先抺屋呢?佢地滅完蟲幾耐我地可以搬入去呀?? 因為我有BB一齊住, 所以睇吓要相隔幾耐才搬入去?? THANKS! ...

其實幾錢要睇下幾大,我家早排先剛做完, 而我先call滅蟲公司早上來 , 約4小時後就可回家 , 才叫helper 抹.如你要滅蟲公司資料, 你pm我

珍珠宮

原帖由 rebeccalo 於 09-7-28 10:04 AM 發表

其實幾錢要睇下幾大,我家早排先剛做完, 而我先call滅蟲公司早上來 , 約4小時後就可回家 , 才叫helper 抹.如你要滅蟲公司資料, 你pm我

Thanks for sharing!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至