論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

姐姐續約回鄉,但求要指定航空菲律賓航空,唔想坐CEBU.....
但CEBU 只是 $1050,

菲律賓航空 要 $1850,

我可以叫她自己補差額嗎?

但我怕一陣佢反口話我無買機票。

公爵府

如做得好, 差800蚊我會買比佢

禁止訪問

回覆:姐姐續約回鄉,但求要指定航空菲律賓航空,唔想坐CEBU.....

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:姐姐續約回鄉,但求要指定航空菲律賓航空,

原帖由 小丸子2007 於 16-11-18 發表
姐姐續約回鄉,但求要指定航空菲律賓航空,唔想坐CEBU.....
但CEBU 只是 $1050,
佢要求買菲航的原因? 返菲機程只需要2個鐘, 但要比貴$800, 我就唔會妥協。我工人好好, 唔會咁多要求, 只會要求包行李, 餐都不用訂, 佢話返到馬拉都係中午12點幾, 自己會去食飯

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

工人做得好又肯續約咪豪比佢囉.
主 賜 平 安

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

係呀, 好工人縝約, 無所謂啦. 但如炒. Of course Cebu. No food, No Luggage.

子爵府

you can tell her: fly by Cebu, and I will give you extra $200 as bonus.
But if you fly by Phillipines Air, then no bunus money

大宅

我睇下佢乖唔乖 同埋講到明好貴 我買比你係因為你表現好當bouns

首頁

尾頁

跳至