美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 為你美容屋(李姑娘) 差點被害至毀容(本人親經歷)

我以前都有去李姑娘度修眉, 近呢幾年都無去, 我講吓我既感受啦!

平心而論, 佢修眉係修得唔錯, 因為佢係無用較剪剪都可以修得好齊, 但收費就真係太貴. facial 呢, 我就無係佢度做, 因為我知佢d野唔乾淨, 同埋d毛巾都唔知有無消毒過, 衛生程度真係不敢恭維!

其實佢之所以有咁多人憎佢, 都係因為佢把口太賤, 佢份人太克薄, 每每要人和應佢, 聽從佢, 又要聽佢教訓, 所以點解咁多人憎佢就係因為咁囉!

:evil: :evil: :evil:

To : 新會員, 佢有幾衰係人都知架啦, 唔需要再幫佢講說話啦, 我相信無人會相信你地所講既野, 不如悭番啖氣同李姑娘講積吓陰德, 把口唔好咁賤仲好啦!

hoganmama

民房

VC,

當然有,但係消委會同我叫我自己睇醫生claim佢錢,但是又有什麼用.

民房

我哋大小孖寶寫電郵到此為李姑娘抱不平。

我哋兩人在李姑娘修眉已有年多時間。我大寶原本右眉是斷眉。自從给李姑娘修眉後,現在條眉已開始不見斷眉之處。可想而見,李姑娘修眉技術頂呱呱!

另我小寶原本雙眉又濃又黑,成對關公眉,一點也不像女孩子的眉。自從由李姑娘悉心照顧下,現在的眉不單只漂亮,更是李姑娘代表作之一。

如果大家有興趣知道我們是誰,可到李姑娘鋪頭見吓我哋,給您們看看李姑娘的真功夫,令在此網頁內發放流言的人,不攻自破。

民房

真係好奇怪,點解會突然有噤多新會員為李姑娘講話. ?-( 又話大家中傷李姑娘,如果無人受害就唔會有人講. 亦好奇怪那個人在sell自己,在sell 產品買廣告??????
很明顯有人不打自招 ,為自己解釋.

禁止訪問

民房

大家好, 終結大家意見:
1. 李姑娘修眉好不好,會否改運,搵好工,搵個好老公,逢凶化吉?? 見仁見智(本人一直修了好幾年也一樣)
2. 產品有問題. 會否用大家自己考慮
3. 只是不相有人好像我一樣受害,付上金錢還要攞自己受苦
4. 沒有什麼嘢要sell給大家
5. 多謝曾經受害的人支持,講真說話,謝謝大家

* 所以有新會員要sell 李姑娘點好點了得,點樣打求你的話,你自己可以慢慢作, 或者開過板表揚下李姑娘d公德定陰德攞. 好讓大家參考吓,真假. ???

民房

雪白:咩野叫慢慢作呀?呢d係真人真事~~我哋真係冇你咁得閒呀!做得好唔好呢d野,見仁見智嘅啫,唔通人哋做得好,o係度分享吓,都有問題???而你講d衰野,唔通就係全部o岩晒?你未免太過偏激喇啩,小姐!
p.s新會員唔發表得野嘅咩?點解其他d會員咁出奇嘅? ?-(

別墅

白雪呀你都好.........似.......係.......新會員?????你仲係以新會員身份第一個話題就是開這個話題去評論這位李姑娘....不明白為什麼你自己都係以新會員去評論別人,但別人以新會員身份在你所開出來的話題中發表自己d feeling而不跟你和應時,你就又去評論為何多了甘多新人去講李姑娘?你自己又可以以新會員身份罵李姑娘,而另外的新會員去講d所謂見證出來時,你地又去話人.難道要和應你才可在此發表....bk精神不是甘用的...你明白嗎?相信bk版主都不希望見到d會員一加入成為bk會員後,即去人罵...甘bk咪好似罵人天堂羅...聰明人是用眼睛去見事實的...bk個個都不是豬仔..不會單靠你個話題就可以去令人倒閉架....以分享形式是好,但去到攻擊別人就不是太好羅....你講到人地甘差,又想討公道,我本人想,你去錯了bk啦,你想人地因你而倒閉的話...不需要自己打甘多字啦,打電話去周刊或去apply daily甘得羅...apply daily都會將d新聞放上網架啦...做咩要自己打甘多字在bk到...bkd媽咪好醒架,佢地認為值得談論的時一定放上來講的....正所謂人病睇醫生都要夾醫生啦..唔通你唔夾個個醫生時,又post個話題出來講咩......更何況美容都係人夾人架啦.....做得一次不好咪,咪去羅....再講
你有甘多時間去評論李姑娘的不是,你又有沒有去換轉過角色去為人去想下呀,你說李姑娘點不好時,我路過此話題,又不見得你是一個好好的人羅....起碼人地臭口得來都大排長龍...有人受..你地受不了咪又不好去羅...為什麼要貼錢買難受呢...
以上發表只是因路過而又想用旁觀者角色去分析事件,,盡沒有敵意...

大宅

雪白,, 如果係消委會吾得的話,, 你不如去吾同報章投訴啦!! 佢地會幫你跟進!!

民房

我本人一向條眉都有嚴重的問題,而且經常被朋友取笑<無眉>,多年來,我用盡了一切方法去生眉毛,花了很多金錢和時間,但完全沒有一點作用,直到有一次我在閱讀東周刊的一篇報導中,得知一間叫<為妳美容屋>可以幫人生眉,我在好奇心之下,便打算去看一看。
那天去到真的嚇了一跳,大約有40-50人在等候,每個客人都要拿"飛",而且人來人往,終於等到我修眉的時候,李姑娘說了我一生都沒有任何美容師對我說的一夕話,還買了一枝生眉水(說可以加速生眉)
開始的時候,我亦有些半信半疑,但一星期後,明顯地發現了一些bb眉毛在眉上,多年來都沒有眉毛生的位置也開始生眉毛了,加上她專業的修眉方法,在這一年裡,我的眉已經生了八成,這使我非常感謝李姑娘,因為沒有人再說我是<無眉的女人>了,也令我自信心大增,而且,我的朋友和同事發現了我的眉毛多了後,都叫我介紹她們去找李姑娘,我們每一個人都很感謝李姑娘幫了我們這些<無眉的女人>。
而且我也有用她的美容產品,用了之後皮膚明顯地少了油脂粒,所以我覺得在網上「中傷」李姑娘產品和她的專業,令我覺得非常差異和對李姑娘實在太不公平了!!!

民房

我得知有人係網上唱哀為你美...所以上黎睇睇...其實我都有用開為你美既產品...但我無出現你地所講既問題...我本身D皮膚好差...好多暗瘡...睇過好多醫生都醫唔好...用晒勁靚勁靚貴既名牌子護膚品都唔得...一心諗住放棄.但係~有一次經朋友介紹...去左李姑娘度...用左佢D護膚品...唔夠1個星期...已經明顯有好轉...效果出乎意料地好...
AR!!!唔知點解呢???咁多人話呢間係黑店...又咁鬼多人幫襯喎...係咪有D人唔抵得人多客呢???
以致刻意仲傷人呢???仲有呀!!!我想問下新加入會員@Lily你feel人地唔專業...又要幫襯咁多年...
究竟你想講咩呀???我諗大家都想研究下呢個Point囉!!!

民房

聽你地講成咁,咪去試下law!點知好多人,要拎成四十幾號籌.本來諗住走ga la.但係一場o黎到,咪等下law!
結果一等就等成兩個鐘.(無無聊聊)一路等一路見到有D修完眉既人都講返用o左係果到買既o野都幾好用,
用完想買返.(見到個人D皮膚都幾好丫!)輪到我修眉果陣,李姑娘就即刻話我條眉似"咸濕婆".
勁唔Likey佢咁話我,但係後來同我解釋返,我條眉太低,會影響我比人地既印象,冇o黎精神!
(其實我自己都覺,但條眉天生係咁ga ma!)但係後來修完眉都覺得精神o左.條眉冇咁低.(我諗我會繼續去!)

民房

[size=xx-large]哈哈哈哈....

咁似廣告對白....

總結以下三位會員的說話是
李姑娘好, 李姑娘好好, 李姑娘好好好

男爵府

好hardsell!好假!話佢好??!!擺明有人幫李姑娘作0野!!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

民房

我所講既全部都係事實囉 我只係將我所見到既野講出黎唧
我無需要作野囉 幫佢講好話我又無錢分既 我只不過係睇唔過眼你去"無臘"人囉
其實係度講間野有幾差無用囉格 最好就係自己親身去睇睇 咁到時就知邊個作野囉

民房

喂!雪白!你去咗邊呀???新會員小姐
你估你唔出現,搵幾條友幫你兜番就得牙,[size=medium]cheap精你估我唔知你係邊個咩!你唔好再扮爛面啦!
o麥你好鍾意爛面咩??如果你真係爛面呀,我唔信你唔告到佢甩褲呀!毀容喎,~大佬~你估小o野牙!

別墅

我絕對認同bencekit所講的.....如果你真係爛面呀,我地絕唔信你唔告到佢甩褲至奇啦!仲唔襯有機會幫個位李姑娘放下血咩.......襯機會你又可以一筆額外金錢......
老友毀容喎,簡直足夠上港聞頭條啦~雪白是毀容呀~不是玩架,會影響終身架..如你未嫁,將來嫁唔出都可能因為甘樣而做老如婆,但如果你已嫁了人,仲慘,將來更可能要面對老公拋棄你呀....有邊個男人喜歡自己的女人爛面...靚唔靚已經是定局了,但爛面會毀容喎...你估小o野牙!再講,天很公道架...如果你明明係無爛面,但又不停咀嚼自己爛面的話, 你知道嗎?將來會有報應架,你係唔係有問題架竟咀嚼自己爛面!不過放心報應多不是在你身上的,而是......報在你將來自己的仔女或家人身上羅,所以人地都話,做人要憑自己良心...如果唔係好易會遭天災架...留餘地是留比自己行的...不是留比人行架... ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
就算李姑娘真是一個臭口的女人,而你就只是想在此吐兩句苦水...其實是沒有問題的...但要去到人身攻擊又何苦呢?你以新會員新份去攻擊人,同樣地,別人都會跟你一樣會以新會員新份去攻擊你...難道這麼你會開心d???? ?-( ?-(
醫生醫人都會出借啦...你地咪去d周刊或報張到投訴,這才有用架....你有心投訴就唔認該黎bk啦......如果真係一件事實,你估你在bk只是唱衰佢..就可有用咩.....用下腦啦 ?-( ?-( ?-( 你只係浪費自己的時間咋....換轉別人咪一樣話你在作緊野...作到作無可作時咪要閉咀羅...甘辛苦為咩呀......留番啖氣做真正的雪白仲好啦...攪到雪白的名字,變到累白不分..... ?-( ?-(

別墅

留番啖氣做真正的雪白仲好啦...攪到雪白這個名字,變到黑白不分.......到時唔應叫雪白..而是叫你做炭黑呀....

民房

嘩!個個咁快就拗晒底呀!唔係啩?!?之前唔係話得好過隱嘅咩?繼續啦~~ :mrgreen: :mrgreen:
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至