自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

回覆樓主:

後來佢借意同我爸講想幫我同我仔祈福,問我爸拎左我地出生年月日,好彩我爸唔知時辰,而開始不停想整死我仔,不停開始落降,所以我仔由細到大成日病唔舒服,帶親既所有佛牌大約個幾月就裂要換新牌,而我亦小產左3次,做左2次手術,仲有跌到打石膏,再加上佢亦落降比我爸而令我爸癌症仲有提早過身,呢啲野我點解知?就係青bb比師傅滅佢之前入我夢自爆既

水晶宮

咁2奶點死?

男爵府

回覆樓主:

後來我呢個法家師傅接手時,我估唔到原來我朋友個師傅一直擔心我呢個係劫,所以其實一直有幫我唸經仲有唔知做啲咩儀式保護我,而我唔知既開頭,直到師傅接手時佢就發現泰北師傅原來仲幫緊我,佢要個師傅停法先可以幫我,我即刻打比我朋友,我朋友講左話係有呢件事,亦唔到我唔信,之後3星期前既星期五晚,我朋友打比我,佢個法家師傅問我有無覺得咩唔同左?我話好似無咁多壓迫感好左啲,但原來係師傅開始做野,但佢只問我拎左屋企地址,到而家都未現真身見我

男爵府

回覆樓主:

跟住當晚青bb就開始在窗邊煩我,因為我感應到佢,佢入唔到我夢啦,因為師傅唔知做左咩儀式,就在我耳邊不斷講我無錢比師傅,我搵呢個師傅係神棍,我做任何野都係阻止唔到佢既出事,不停講不停煩我,其實原本我都想講如果可以既我超度佢算唔想咁絕,但當佢講埋原來我小產係佢特登攪我既,我已知我唔可以心軟

男爵府

回覆樓主:

之後我打比我朋友講番晒所有野,佢叫我唔好傷心唔好喊,顧住自己身體先,而師傅原來係派左啲兵同大神入我屋保護我地,唔怪得佢入唔到我夢煩我,而且師傅已出招對付佢,我亦都無得控制話事師傅點做

伯爵府

katrinabekiki 發表於 16-11-30 01:06
跟住當晚青bb就開始在窗邊煩我,因為我感應到佢,佢入唔到我夢啦,因為師傅唔知做左咩儀式,就在我耳邊不斷 ...

咁多恩怨,我覺得你超度下佢仲好

子爵府

男爵府

回覆樓主:

到最後一次感應到佢時其實我有心軟過放走佢超度佢算,但師傅講左佢有害人之心就唔可以留活口,難保佢唔會害其他人,而佢亦同我求情希望師傅放佢一馬,佢亦講左我知點解咁恨我同埋點解會同我爸一齊,而上一代既野而影響到下2代,我既代價都唔細,但唯一係我終於化解晒我爸做既孽,而且亦解開晒所有疑惑,而我真心好多謝各位朋友既幫忙我先可以避開晒所有險,最緊要係我老公,佢其實有陰陽眼,唔怪得佢除左返工之外,其他時間一定在我身邊我明點解啦,我呢3個星期既夢已完結,其實仲有好多飄既故事,想睇既我可以打出黎,但都係真心講句,害人之心不可有

男爵府

貧窮媽媽 發表於 16-11-30 01:01
咁2奶點死?

佢無交代點死,但以我所估係比降頭反噬而死既

大宅

起晒雞皮,追

男爵府

pinkylee 發表於 16-11-30 01:09
咁多恩怨,我覺得你超度下佢仲好

無得超度啦,因為師傅已滅左佢永不超生,師傅講過有害死過人既飄唔可以留,因為唔排除會再害其他人,另外佢唔係飄咁簡單,高級過飄,係魘魅,未到妖或精但有修法既

adaleung717    發表於 16-11-30 21:17
may.bb    發表於 16-11-30 18:18

子爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

精彩!

男爵府

babyfunny0816 發表於 16-11-30 01:21
精彩!

其實仲有好多事發生我身上,我問過師傅,佢話無計,我人屬陰,唔攪我攪邊個,哈哈

大宅

有時間再分享多啲故事吖!希望你一家萬事順利!

男爵府

minnieyypl 發表於 16-11-30 01:26
有時間再分享多啲故事吖!希望你一家萬事順利!

多謝你呀,我地而家好多野開始順利啦,只係太多事唔知邊度講起好,哈哈

男爵府

回覆樓主:

見有啲jm想知,今晚我又訓唔著,我將我記得既經歷都打出黎啦

子爵府

katrinabekiki 發表於 16-11-30 01:23
其實仲有好多事發生我身上,我問過師傅,佢話無計,我人屬陰,唔攪我攪邊個,哈哈
...

嘩……之前成日睇女皇既post , 你既第一次睇, 都幾恐怖下,隻野連你亞爸都害, 無理由放生佢, 等你其他故事分享

男爵府

回覆樓主:

本身細個完全唔知道自己係會同另類世界既野接觸,初初以為自己眼花或聽錯,點知唔係

我記得好細個時住元朗,當時交通未發達既,有晚我同父母返屋企時經過一個停車場,當時係好夜,突然我望入架的士度,無啦啦有隻青色飄浮現出黎玩軚盤仲對我揮手笑,之後突然又消失左,知道我大病左好耐,後來先知我中招了

男爵府

bbasco 發表於 16-11-30 01:33
嘩……之前成日睇女皇既post , 你既第一次睇, 都幾恐怖下,隻野連你亞爸都害, 無理由放生佢, 等你其他 ...

佢其實攪左我24年架啦,但係攪我唔死好彩,之後攪埋我仔,而家一切化解晒,我亦知道佢心態點解會視我做眼中釘既,如果你問我有無恨佢,我話無其實係呃你,但恨我又可以做啲咩?而家唯有就係珍惜我擁有往後既健康面對每1日就算

大宅

熱血勳章

回覆樓主:

首頁
12345...12

尾頁

跳至