自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果屬實,果個電視台又幾無情,處理又差。Running Man呢個節目話晒紅過,咁做好衰囉!!!

翡翠宮

畀面勳章

節目換人好小事者,係報紙標題寫得衰,香港套《 愛回家》都換左好多人啦
日日是好日

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

娛樂圈係咁嗰喎

珍珠宮

mother904 發表於 16-12-15 07:35
節目換人好小事者,係報紙標題寫得衰,香港套《 愛回家》都換左好多人啦

愛回家我冇睇呀!! 但係running man嘅節目啲主持,個個係主力,話曬做咗六年,如果突然間被飛出局,又唔同佢哋講,咁就真係好衰囉。

chamomile    發表於 16-12-15 16:33
funfun759    發表於 16-12-15 15:18

翡翠宮

畀面勳章

peaceaa1122 發表於 16-12-15 07:44
愛回家我冇睇呀!! 但係running man嘅節目啲主持,個個係主力,話曬做咗六年,如果突然間被飛出局,又唔同 ...
如果真係事先冇同佢地講就單方面公佈,咁就真係衰d
日日是好日

伯爵府

mother904 發表於 16-12-15 07:51
智孝同鐘國都承認左係單方面被炒魷魚,並唔係自己辭職,智孝仲要係睇報道先知.

傳光洙因不滿此做法會退出,如果係,我絕對支持!

珍珠宮

凱倫蘇 發表於 16-12-15 07:38
節目變動正常事

可能張相唔清楚,內文係咁講:

《Running Man》今早驚爆改版,元老級成員宋智孝及金鐘國齊齊退出節目,分別回歸本業,消息令不少粉絲震驚!而今天傍晚有韓媒投下重磅炸彈,爆料宋智孝和金鐘國的下車原來另有內情,說到兩人竟然是接到製作組單方面通知,要求他們退出節目。換言之,「國兒」與「懵智」原來不是自願請辭,而是「被炒魷」!

http://www.hk01.com/%E9%9F%93%E8%BF%B7/60070/-Running-Man-%E5%AE%8B%E6%99%BA%E5%AD%9D%E9%87%91%E9%90%98%E5%9C%8B%E7%AB%9F%E7%84%B6%E8%A2%AB%E7%82%92%E9%AD%B7-%E5%8A%9B%E9%82%80%E5%A7%9C%E8%99%8E%E6%9D%B1%E6%96%99%E6%9C%89%E6%96%B0%E6%88%90%E5%93%A1

珍珠宮

凱倫蘇 發表於 16-12-15 07:38
節目變動正常事

可能張相唔清楚,內文係咁講:

《Running Man》今早驚爆改版,元老級成員宋智孝及金鐘國齊齊退出節目,分別回歸本業,消息令不少粉絲震驚!而今天傍晚有韓媒投下重磅炸彈,爆料宋智孝和金鐘國的下車原來另有內情,說到兩人竟然是接到製作組單方面通知,要求他們退出節目。換言之,「國兒」與「懵智」原來不是自願請辭,而是「被炒魷」!

http://www.hk01.com/%E9%9F%93%E8%BF%B7/60070/-Running-Man-%E5%AE%8B%E6%99%BA%E5%AD%9D%E9%87%91%E9%90%98%E5%9C%8B%E7%AB%9F%E7%84%B6%E8%A2%AB%E7%82%92%E9%AD%B7-%E5%8A%9B%E9%82%80%E5%A7%9C%E8%99%8E%E6%9D%B1%E6%96%99%E6%9C%89%E6%96%B0%E6%88%90%E5%93%A1

男爵府

好似係唔係佢地想唔做,係公司out佢地,但不論點都好,我會睇埋佢地最後走個集,之後就唔會再睇RM

珍珠宮

SUMMER581 發表於 16-12-15 07:58
智孝同鐘國都承認左係單方面被炒魷魚,並唔係自己辭職,智孝仲要係睇報道先知.

傳光洙因不滿此做法會退出 ...

係呀!! 話智孝都係事後睇報導先知,睇到好心酸。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

鐘國, 智考都係主力。走埋可以唔洗睇啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

peaceaa1122 發表於 16-12-15 07:27
如果屬實,果個電視台又幾無情,處理又差。Running Man呢個節目話晒紅過,咁做好衰囉!!!

...

商業考量啫。 電視圈好普遍,以前歡樂今宵一唔掂就轉,輪流轉仲腰斬,陣前易角又有,樓主可能太鍾意 running man, 所以責之切。

不過我其實懷疑報導的可信性,要掉我都掉池石鎮啦,智考咁受歡迎。

珍珠宮

mother904 發表於 16-12-15 07:35

嗰套咩咩回家點同RM比
呢7位為呢個節目推咗唔知幾多jod,受過幾多傷……係節目帶紅佢地,亦係佢地帶紅節目。。。
如果咁樣解散,手段實在太低劣……愛回家都有一集“大結局吖”。

6PAIRS    發表於 16-12-15 15:51

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

引用:如果屬實,果個電視台又幾無情,處理又差。

原帖由 peaceaa1122 於 16-12-15 發表

...
如果有睇過(韓劇)制作人
就估而家係發生緊咩事
其實佢地綜藝都係不停會換人
呢種被下車的做法好多節目都做過
當年真正的男人一班開國功臣 辛辛苦苦有好收視 結果幾個月後換換季 冇咁紅的換走左 好多都係新聞出左先知。。。。

珍珠宮

vickykiu 發表於 16-12-15 08:02
好似係唔係佢地想唔做,係公司out佢地,但不論點都好,我會睇埋佢地最後走個集,之後就唔會再睇RM:thinking ...

收視唔好,索性接埋個節目, 然後另外起一個新嘅,咁都無可口非。
咁突然間炒走晒,收尾搞到支離破碎咁

珍珠宮

vickykiu 發表於 16-12-15 08:02
好似係唔係佢地想唔做,係公司out佢地,但不論點都好,我會睇埋佢地最後走個集,之後就唔會再睇RM:thinking ...

收視唔好,索性接埋個節目, 然後另外起一個新嘅,咁都無可口非。
咁突然間炒走晒,收尾搞到支離破碎咁

侯爵府

好媽媽勳章

mother904 發表於 16-12-15 07:51

智孝都話自己都係睇報導先知自己要退出,老實講,無咗鐘國我會放棄RM
開心每一天

珍珠宮

SUMMER581 發表於 16-12-15 07:58

傳光洙因不滿此做法會退出 ...

絕對支持

水晶宮

回覆:原來韓國電視台咁無情

係制作單位唔尊重及交代得差劣,叫成員離開唔係問題,但唔係咁樣叫人走,智孝仲要無被通知,叫佢睇報紙先知自己被飛,話晒都做左咁多年,唔係咁樣安排下話??!!
再講,真係要飛,都唔係飛2個fit嘅走囉,唔知邊個低B諗出黎
支持光洙退出,我都無興趣再睇

首頁
12345...6

尾頁

跳至